Besøg Egeskov slot og Danmarks smukkeste have

gå på opdagelse på Egeskov slot

Egeskov slot på Fyn er kendt for sin dejlige have, som efter sigende skulle være Danmarks smukkeste. Gå på opdagelse på både slottet og i haven, og lad derefter de trætte ben få et hvil på Scandic Odense.

Labyrinter, veteranbiler og skøn natur

Besøg Egeskov slot og oplev Danmarks smukkeste have, legepladsen og fire indviklede labyrinter, udstillinger med veteranbiler, motorcykler, dukkehuse og meget andet. Den største af labyrinterne er designet af Piet Hein, og det tager i gennemsnit 15 minutter at finde ind til centrum. For at beskytte dig selv, anbefaler vi, at du husker at tage et fed hvidløg med eller to. Det forlyder nemlig, at slottet er hjemsøgt af selveste Grev Dracula, og hvidløg er efter sigende det eneste, der kan holde ham på afstand. Hvis du har mod på det, kan du som gæst hos Egeskov slot prøve den 1.000 m2 store Segway bane med riddertema. Her bliver hesten skiftet ud med en tohjulet Segway, der nok skulle kunne give de fleste i familien luft under vingerne.

Rabat til Egeskov Slot med Scandic Hotels

Bo på hotel i Odense tæt på lokale seværdigheder

Tæt på lokale seværdigheder i Odense og med let adgang til motorvejen ligger vores hotel i Odense. Der er cirka 8 kilometer til Odense centrum – en hyggelig by med H. C. Andersens Hus, Odense Domkirke, Danmarks Jernbanemuseum, Odense ZOO og kunsthallen Brandts. Ikke langt derfra finder du Egeskov Slot, som trods sine mere end 450 år på bagen stadig står smukt og majestætisk i den sydfynske natur. Vores behagelige værelser er perfekte efter en lang dag med oplevelser. Som altid er vores store morgenbuffet inkluderet i værelsesprisen og børn under 13 år bor for 0 kr. sammen med forældrene.

Rigtig god fornøjelse!