Fårup Sommerland er fuld af sjove oplevelser

Få en fantastisk dag i Fårup Sommerland

Tag hele familien med til Nordens sjoveste sommerland, og I er garanteret sjove oplevelser de næste mange timer. Det er nemt at komme til Fårup Sommerland fra vores hoteller i Nordjylland:  

Nordens bedste sommerland

Fårup Sommerland dækker et areal, der svarer til 55 fodboldbaner! Her er fyldt med sjove forlystelser, smukke naturområder og I er garanteret sjove oplevelser i mange, mange timer. Prøv rutsjebanen, der både kører over og under vandet eller mærk adrenalinen suse i Danmark vildeste rutsjebane, der accelererer fra 0-80 km/t på bare 2 sekunder. For familiens vandhunde er sommerlandet det rene slaraffenland med vandrutsjebaner, vandbassiner, bølgebassin, river rafting og meget meget mere. For de små er børnevandlandet et oplagt sted – for de større og lidt mere modige er de to vandrutsjbaner Wild River og Vandslagen nok lige sagen. Spring herefter videre til den store legelads, færdselsskolen eller 4D-biografen. For de mindste er Guldgraveriet et spændende sted – kan de finde guldstykker nok til at få den flotte og guldbelagte Fårup mønt?

Rabat til Fårup Sommerland med Scandic Hotels

Hotellet for pirater og vandhunde

Efter en lang og sjov dag i Fårup Sommerland venter bløde senge på Scandic The Reef. Fik I ikke helt nok vand-sjov i løbet af dagen, kan I boltre jer i hotellets tropiske vandland. Her kan I gå på opdagelse i piraternes eventyrlige verden og nyde en lækker middag i restauranten. For den ultimative piratoplevelse, kan I booke et af vores særlige piratværelser.

Vi tilbyder også hoteloplevelser i Aalborg. Bo fx på Scandic Aalborg City, som ligger i Aalborg centrum med butikker og attraktioner lige uden for hotellet. Eller bo på Scandic Aalborg Øst, som tilbyder fri parkering, og som har en beliggenhed ved motorvej E45 kun 10 minutter fra Aalborg Centrum.   

Vågn op til vores store morgenmadsbuffet og få en god start på dagen. Husk, at hos os bor børn under 13 år for 0 kr. 

Rigtig god fornøjelse!