Fårup Sommerland er fuld af sjove oplevelserFå en fantastisk dag i Fårup Sommerland

Tag hele familien med til sommerlandet i skoven, og I er garanteret sjove oplevelser de næste mange timer. Det er nemt at komme til Fårup Sommerland fra vores hoteller i Nordjylland:  

Der er så fuld af sjov ude i en skov

I Fårup Sommerland er der fyldt med sjove forlystelser, smukke naturområder, og I er garanteret sjove oplevelser i mange, mange timer. Prøv f.eks. rutsjebanen, der både kører over og under vandet eller mærk adrenalinen suse i en af Danmark vildeste rutsjebane, der accelererer fra 0-80 km/t på bare 2 sekunder. Rutsjebanen Fønix er Danmarks længste loop-bane, den stiger 40 meter op mod himlen og har en topfart på hele 95 kilometer i timen - tør du flyve en tur med Fønix gennem skoven?

For familiens vandhunde er sommerlandet det rene slaraffenland med vandrutsjebaner, vandbassiner, bølgebassin, river rafting og meget meget mere. For de små er børnevandlandet et oplagt sted – for de større og lidt mere modige er de to vandrutsjebaner Wild River og Vandslangen nok lige sagen. Spring herefter videre til den store legelads, færdselsskolen eller 4D-biografen. For de mindste er Guldgraveriet et spændende sted – kan de finde guldstykker nok til at få den flotte og guldbelagte Fårup mønt?

Rabat til Fårup Sommerland med Scandic Hotels

Hold ferie i Danmark