Tag med på Fiskeri- og SøfartsmuseetSæler og søfart

Hvor tæt har du været på en vaskeægte sæl? Besøg Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg og oplev sælerne helt tæt på i deres rette element.

Gå på opdagelse i sælernes verden i det såkaldte Sælarium, der er inspireret af Vadehavet. Her kan du kigge ind til sælerne gennem store undervandsruder og være med, når sælerne bliver fodret to gange om dagen. Kom og hør gode historier om sælernes liv for både børn og voksne.


I kan også besøge en original tysk bunker fra 2. Verdenskrig, lære om hvordan den danske søfart har udviklet sig og se hvilke fisk, der lever i havet i det store saltvandsakvarium, hvor I også kan røre ved fiskene – men pas på, de kan godt bide.

Til legende landkrabber er der en fantastisk legeplads med både rutsjebaner, trampoliner, skibe og mange andre sjove oplevelser.

Bo centralt i Esbjerg

Vores hotel i Esbjerg, Scandic Olympic, har udsigt over den store, rå industrihavn i Esbjerg. Tæt på hotellet finder du Danmarks længste gågade, hvor der er noget for enhver smag. Ikke langt fra hotellet er der lokale seværdigheder som Esbjerg Kunstmuseum og Esbjerg Legeland. Når I bor hos os er morgenmad selvfølgelig inkluderet i opholdet.