Kom helt tæt på dyrene i GIVSKUD ZOO

Spar på billetten og spring køen over

Tag på safari i GIVSKUD ZOO og se gorillaer, kameler, elefanter og mange andre spændende dyr. Bor I på vores hotel i Kolding eller vores hotel i Vejle kan I spare op til 15 kr. på voksenbilletter og 5 kr. på børnebilletter til GIVSKUD ZOO, når I køber billetten på et af hotellerne. Med en billet købt hos Scandic kan I også springe køen over på vej ind til GIVSKUD ZOO. Billetter med rabat kan købes på

Brølende løver, kæmpeoddere og springende antiloper

Tag familien med på safari i jeres egen bil eller tag en tur med safaribussen gennem savanneområderne eller løvernes territorium. Kom og se gorillaer, som det eneste sted i Danmark, den røde panda, den brune og sorte lemur samt mange andre sjældne dyr. Køb en billet til safaritoget, som især er populært hos de mindre børn. Toget kører primært i områder med eksotiske husdyr som geder, alpakaer, æsler og yakokser. Under turen får dem, der har lyst, lov til at hjælpe chaufføren med at fodre dyr. På den store legeplads er der rig mulighed for at få brændt det sidste krudt af. Glem ikke at klappe de små geder eller lad børnene bage deres eget snobrød eller vaske guld i tipilejren.

Bo på hotel i hjertet af Vejle

Scandic Jacob Gade ligger i centrum af Vejle. Her er du tæt på butikker, restauranter og Vejle Kunstmuseum. Hotellet er nabo til Vejle Musikteater, hvor der ofte spilles koncerter eller afholdes konferencer. Vores store og lyse værelser på Scandic Jacob Gade er det perfekte sted at slappe af efter en dag med oplevelser for hele familien i GIVSKUD ZOO. Her er fri WiFi, fitnessfaciliteter og morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet. Børn under 13 år bor for 0 kr. på samme værelse som forældrene.

Rigtig god fornøjelse!