Kom helt tæt på dyrene i GIVSKUD ZOOTag på safari i givskud

Tag på safari i GIVSKUD ZOO og se gorillaer, kameler, elefanter og mange andre spændende dyr. Check fx ind på på Scandic Kolding, og bo tæt på en af Danmarks største oplevelser.

Brølende løver, kæmpeoddere og springende antiloper

Tag hele den pukkelryggede med på safari! I kan vælge at begive jer afsted i jeres egen bil eller i stedet tage en tur med safaribussen gennem savanneområderne eller løvernes territorium. GIVSKUD ZOO er det eneste sted i Danmark, hvor du kan se gorillaer. Du kan også besøge den røde panda, den brune og sorte lemur samt mange andre sjældne dyr. Køb en billet til safaritoget, som især er populært hos de mindre børn. Toget kører primært i områder med eksotiske husdyr som geder, alpakaer, æsler og yakokser. Under turen får dem, der har lyst, lov til at hjælpe chaufføren med at fodre dyr. På den store legeplads er der rig mulighed for at få brændt det sidste krudt af. Glem ikke at klappe de små geder eller lad børnene bage deres eget snobrød eller vaske guld i tipilejren.

Tag på dinosaur-safari

Oplev Danmarks største udstilling af dinosaurer med 50 dinosaurer i naturlig størrelse, du kan se hele 26 forskellige arter og se både frygtindgydende kødædere og søde planteædere. Hvor mange af dinosaurerne kender du? Og hvilken er din yndlingsdinosaur? Der er både fuldvoksne dinosaurer og nuttede, nyudklækkede unger.