Kom helt tæt på dyrene i GIVSKUD ZOO

Rabat på entréen til givskud zoo

Tag på safari i GIVSKUD ZOO og se gorillaer, kameler, elefanter og mange andre spændende dyr. Når du bor hos os, kan du købe billet til Givskud Zoo i receptionen og spare op til 20 kr. på entréen (børn under 3 år har gratis entré). Billet med rabat kan købes på:

Brølende løver, kæmpeoddere og springende antiloper

Tag familien med på safari i jeres egen bil eller tag en tur med safaribussen gennem savanneområderne eller løvernes territorium. Kom og se gorillaer, som det eneste sted i Danmark, den røde panda, den brune og sorte lemur samt mange andre sjældne dyr. Køb en billet til safaritoget, som især er populært hos de mindre børn. Toget kører primært i områder med eksotiske husdyr som geder, alpakaer, æsler og yakokser. Under turen får dem, der har lyst, lov til at hjælpe chaufføren med at fodre dyr. På den store legeplads er der rig mulighed for at få brændt det sidste krudt af. Glem ikke at klappe de små geder eller lad børnene bage deres eget snobrød eller vaske guld i tipilejren.

Bo på hotel i Trekantsområdet

Scandic Kolding ligger nemt og bekvemt i Kolding. Det er let at komme til hotellet i bil - og vi tilbyder naturligvis fri parkering. Går turen til Kolding, kan vi også anbefale et besøg i det historiske Koldinghus. Vores rummelige værelser på Scandic Kolding er det perfekte sted at slappe af efter en dag med oplevelser for hele familien i GIVSKUD ZOO. Her er fri WiFi, fitnessfaciliteter og morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet. Børn under 13 år bor for 0 kr. på samme værelse som forældrene.

Rigtig god fornøjelse!