Besøg eventyrdigterens hus

Eventyr i h.c. andersens hus

H.C. Andersen blev født i et lille hus i Odense i 1805. I mere end 100 år har huset været museum over H.C. Andersens liv og værker. Besøg digterens hus og bo hos os på Scandic Odense.

Gå på opdagelse i eventyrdigterens hus

I den gamle bydel i Odense ligger huset, hvor H.C. Andersens blev født i 1805. I 1908 åbnede huset som museum, hvor du her kan opleve hans liv og værk i tekst og billeder. Gå på opdagelse i H.C. Andersens univers, bladr i hans bøger via pc eller hør hans eventyr ved en af de mange lytteposter.
Når du træder ind i huset, bliver du ført tilbage til digterens liv – fra barndomsårene som fattig skomagersøn, gennem hans svære tid på vej mod drømmen om at blive forfatter, skoletiden, hans store debut, forfatterkarriere, alderdom og til slut hans død. I de mange spændende udstillinger følger du eventyrdigterens liv, bekendtskaber, kærlighedsliv og kunstneriske karriere. Du har også mulighed for at se et udpluk af H.C. Andersens tegninger og klip, og i biblioteket bliver du præsenteret for hans mange værker fra perioden 1805-1875.

Bo tæt på Odense centrum

Vores hotel i Odense ligger tæt på centrum, hvor du kan opleve spændende seværdigheder og attraktioner som for eksempel Odense Domkirke, Odense ZOO, Danmarks Jernbanemuseum og kunsthallen Brandts. Som Danmarks tredjestørste by byder Odense selvfølgelig også på gode muligheder for shopping såvel som restaurant- og cafébesøg.
Efter en oplevelsesrig dag i Odense, kan du glæde dig til den hyggelige og hjemlige atmosfære, der er på Scandic Odense. Her venter en dejlig seng og morgenen efter kan du glæde dig til vores store morgenbuffet, som er inkluderet i ophold hos os.

Rigtig god fornøjelse!