LEGOLAND® - En eventyrlig verdenuforglemmelige oplevelser i LEGOLAND® 

Slip fantasien løs og gå på eventyr i LEGOLAND®, hvor der er oplevelser for både børn og barnlige sjæle i alle aldre. Vi har hoteller tæt på, hvor I kan hvile ud efter en fantastisk dag med familien:

Spring køen over og få samtidig rabat på entréen, når du køber billetter online

LEGOLAND® - fantastiske oplevelser

Byggeoplevelser venter for både store og små med hele 5 fantastiske byggeattraktioner, hvor I kan bygge jeres helt egne kunstværker med både DUPLO® klodser til små fingre og LEGO® klodser til de lidt større børn og byggelystne voksne.

Mød hele verden i LEGOLAND®: Læg nakken tilbage og oplev fem af verdens højeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mere end 830.000 LEGO® klodser er blevet til fem af verdens højeste bygninger, nemlig Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center samt Taipei 101. Eiffeltårnet og LEGOTOP® på 24 cm har fået storhedsvanvid og sneget sig med. Der er højt til vejrs og fuld skrue på wauw-effekten på alle modellerne i størrelsesforhold 1:150.

Oplevelserne i LEGOLAND er ikke skaleret ned: Emmet's Flying Adventure tager hele familien med ind i THE LEGO® MOVIE™ eller bekæmp DUPLO® invasionen i den interaktive forlystelse Apocalypseburg Sky Battle. Få det ultimative LEGO® NINJAGO® sus i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, hvor I skal mestre elementerne ild, lyn, jord og is i 3D. For uden jeres hjælp kan ninjaerne ikke bekæmpe The Great Devourer. Vov jer ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb og mærk det frie fald i Polar X-plorer. Gå på opdagelse i masser af små oplevelser fra hele verden i Miniland. 36 meter over jorden i LEGOTOP® kan I få overblik over de 65 mio. LEGO® klodser.

LEGO® House

Har du besøgt LEGO® House? Et oplevelseshus i LEGO® klodsens hjemby, Billund. Her kan du boltre dig i ikke mindre end 25 millioner LEGO® klodser!
I restauranten MINI CHEF skal der også bygges. Du bygger nemlig din menu af 4 LEGO® klodser, scanner den ved bordet - og så sætter minifigur-kokkene i køkkenet fut i komfuret. 
Glæd dig til et væld af aktiviteter med hele verdens yndlingsklodser. Vær opmærksom på, at billetter til LEGOLAND® ikke inkluderer indgang til LEGO® House. Du kan købe billetter til LEGO® House på LEGO® Houses hjemmeside.  

LEGO House