Besøg LEGOs® eventyrlige verdenKøb din billet til LEGOLAND® hos os og slip for køen

Du kan med fordel købe dine entrébilletter til LEGOLAND® hos os. Så slipper du for billetkøen ved hovedindgangen og kan gå direkte ind i parken - udenom køen. Køb din billet her:

Højere, vildere og meget mere LEGOLAND® 2018

Mød hele verden i LEGOLAND®: Læg nakken tilbage og oplev fem af verdens højeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mere end 830.000 LEGO® klodser er blevet til fem af verdens højeste bygninger, nemlig Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center samt Taipei 101. Eiffeltårnet og vores egen LEGOTOP® på 24 cm har fået storhedsvanvid og sneget sig med. Der er højt til vejrs og fuld skrue på wauw-effekten på alle modellerne i størrelsesforhold 1:150.

LEGOLAND® – fantastiske oplevelser

Oplevelserne i LEGOLAND er ikke skaleret ned: Få det ultimative LEGO® NINJAGO® sus i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, hvor I skal mestre elementerne ild, lyn, jord og is i 3D. For uden jeres hjælp kan ninjaerne ikke bekæmpe The Great Devourer. Vov jer ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb og mærk det frie fald i Polar X-plorer. Nyd duften af nybagte snobrød hos Høvding Langøre og gå på opdagelse i masser af små oplevelser fra hele verden i Miniland. 36 meter over jorden i LEGOTOP® kan I få overblik over de 65 mio. LEGO® klodser.

LEGO® House

Har du besøgt LEGO® House? Et oplevelseshus i LEGO® klodsens hjemby, Billund. Her kan du boltre dig i ikke mindre end 25 millioner LEGO® klodser!
I restauranten MINI CHEF skal der også bygges. Du bygger nemlig din menu af 4 LEGO® klodser, scanner den ved bordet - og så sætter minifigur-kokkene i køkkenet fut i komfuret. 
Glæd dig til et væld af aktiviteter med hele verdens yndlingsklodser. Vær opmærksom på, at billetter til LEGOLAND® ikke inkluderer indgang til LEGO® House. Du kan købe billetter til LEGO® House på LEGO® Houses hjemmeside.  

LEGO House