Besøg LEGOs® eventyrlige verden

Slip legebarnet løs i LEGOLAND® og slip for køen

LEGOLAND® er en eventyrlig verden fyldt med sjove oplevelser for både børn og voksne. Alle vil få en sjov dag i forlystelsesparken i Billund. Når du bor hos os i Kolding, og køber billetten til LEGOland® hos os, kan I springe køen over til "klodsernes paradis" og gå direkte ind i parken. Køen kan godt være lang om sommeren. Køb din billet her:

80 millioner LEGOklodser®

Slip fantasien løs i LEGOS® eventyrlige verden. Få en sjov dag i et land, der er bygget op af intet mindre end 80 millioner LEGOklodser®! I parken finder I mere end 50 sjove forlystelser, som I kender fra LEGOS® forunderlige verden. De fartglade kan f.eks. prøve vandscooterne i Jungle Racers, I kan lade fantasien få frit spil i Imagination Zone eller føle jer som kæmper, når I går blandt alverdens berømte bygninger i miniature i Miniland. Tag til Piraternes land og sejl med ind i Kaptajn Rogers hemmelige grotte eller mød farlige pirater, sørøvere og uhyggelige søuhyrer. Slut dagen af med en tur til Polar Land eller prøv rutsjebanen Polar X-plorer. Banen har et fald på 5 meter, som nok får adrenalinen til at pumpe hos de fleste.

Genoplad batterierne på et Scandic hotel

Efter en lang og begivenhedsrig dag, er det tid til lidt afslapning og lækker mad på hotellet. I hotellets restaurant finder I altid et varieret menukort, og til vores yngste gæster har vi selvfølgelig en særlig børnevenlig menu, der er sund og sjov. Når ungerne er færdige med at spise kan de lege i hotellets legerum, hvor der er mange sjove aktiviteter. Efter en god nats søvn, vågner I op til vores store morgenbuffet. En ny og spændende dag kan begynde!

Rigtig god fornøjelse!