LEGOLAND® - En eventyrlig verdenuforglemmelige oplevelser i LEGOLAND® 

Slip fantasien løs og gå på eventyr i LEGOLAND®, hvor der er oplevelser for både børn og barnlige sjæle i alle aldre. Vi har hoteller tæt på, hvor I kan hvile ud efter en fantastisk dag med familien:

Spring køen over og få samtidig rabat på entréen, når du køber billetter online

LEGOLAND® - fantastiske oplevelser

Byggeoplevelser venter for både store og små med hele 8 fantastiske byggeattraktioner, hvor I kan bygge jeres helt egne kunstværker med både DUPLO® klodser til små fingre og LEGO® klodser til de lidt større børn og byggelystne voksne.

Mød hele verden i LEGOLAND®: Læg nakken tilbage og oplev fem af verdens højeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mere end 830.000 LEGO® klodser er blevet til fem af verdens højeste bygninger, nemlig Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center samt Taipei 101. Eiffeltårnet og vores egen LEGOTOP® på 24 cm har fået storhedsvanvid og sneget sig med. Der er højt til vejrs og fuld skrue på wauw-effekten på alle modellerne i størrelsesforhold 1:150.

Oplevelserne i LEGOLAND er ikke skaleret ned: Emmet's Flying Adventure tager hele familien med ind i THE LEGO® MOVIE™ eller bekæmp DUPLO® invasionen i den interaktive forlystelse Apocalypseburg Sky Battle. Få det ultimative LEGO® NINJAGO® sus i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, hvor I skal mestre elementerne ild, lyn, jord og is i 3D. For uden jeres hjælp kan ninjaerne ikke bekæmpe The Great Devourer. Vov jer ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb og mærk det frie fald i Polar X-plorer. Gå på opdagelse i masser af små oplevelser fra hele verden i Miniland. 36 meter over jorden i LEGOTOP® kan I få overblik over de 65 mio. LEGO® klodser.

LEGO® House

Har du besøgt LEGO® House? Et oplevelseshus i LEGO® klodsens hjemby, Billund. Her kan du boltre dig i ikke mindre end 25 millioner LEGO® klodser!
I restauranten MINI CHEF skal der også bygges. Du bygger nemlig din menu af 4 LEGO® klodser, scanner den ved bordet - og så sætter minifigur-kokkene i køkkenet fut i komfuret. 
Glæd dig til et væld af aktiviteter med hele verdens yndlingsklodser. Vær opmærksom på, at billetter til LEGOLAND® ikke inkluderer indgang til LEGO® House. Du kan købe billetter til LEGO® House på LEGO® Houses hjemmeside.  

LEGO House