Museum of modern art på Louisiana

Se og oplev kunst i verdensklasse på Louisiana. Museet ligger i smukke omgivelser med udsigt til Øresund og er bestemt et besøg værd. Det er nemt at komme til Louisiana fra vores hotel i Lyngby:

Få en kulturel oplevelse for livet

Selvom Louisiana er velbesøgt af kunstelskere, har museet noget at byde på for alle: Museets egen kunstsamling, skiftende udstillinger af store internationale kunstnere, film, koncerter, et børnehus i tre etager, café og en museums-butik med et stort udvalg af kunstbøger, grafik, plakater og design. Den smukke park, der omkranser museet, giver samtidig ideelle muligheder for at nyde samlingen af moderne skulpturer. Gå en tur, mens du nyder udsigten ud over Øresund, Skulpturparken, Calder-terrassen, glasgangene og udstillingssalene over og under jorden.
Børn er i øvrigt meget velkomne på Louisiana. Det særlige børnehus byder på kreative aktiviteter for børn. Hver eneste dag er der åbne værksteder, hvor børn mellem 4 og 16 år kan være kreative med alt fra maling, modellervoks og tegninger.

Bo i hyggelige Lyngby tæt på København

Scandic Eremitage ligger midt i Lyngby oven på Lyngby Storcenter. Massevis af butikker ligger altså kun en kort elevatortur fra dit værelse. I Lyngby finder du en hyggelig og populær gågade med butikker, caféer og restauranter. Et par minutters gang fra hotellet ligger Magasin, der også byder på noget for enhver shopper. Vil du ind til København, tager det ca. 15 min. med toget, der standser kort fra hotellet. De lyse værelser på Scandic Eremitage er oplagte til både par og familier og fra flere af værelserne er der udsigt til Eremitagens grønne områder.

Rigtig god fornøjelse!