Oplev det gigantiske Oceanarium

Spar 10% på entré, gratis ekspeditionspas og spring køen over

Tag ungerne med på ekspedition i dybet på Nordsøen Oceanarium. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er en af Nordjyllands helt store attraktioner, og når I bor på vores hotel i Frederikshavn, kan I spare 10% på entrébilletten og springe køen over. Til børnene er der gratis ekspeditionspas. Dette særlige tilbud gælder for gæster, der overnatter på 

Gå på opdagelse i havets forunderlige verden

I Nordsøen Oceanarium kan du komme helt tæt på Nordsøens unikke dyreliv. Læg vejen forbi Revet – havets storby, hvor det myldrer med liv. Mød taskekrabben, som er et af dybets stærkeste dyr, når man tager dens størrelse i betragtning. Orme, muslinger, søpindsvin og et hav af krebsdyr lever side om side på Doggerbanken - en undersøisk ørken, der i istiden blev dannet af sandaflejringer. I sælkolonien lever gråsælerne og de spættede sæler, som ligesom mennesker er et flokdyr. Gå gennem glastunnelen og se sælernes leg helt tæt på. I det helt nye udendørs bassin kan du røre ved krabber, sobbe og fange dine egne krabber.

Hotel med kæmpe vandland

Din familie er sikret et dejligt ophold på Scandic The Reef. I hotellets kæmpe vandland er der sjov for både store og små. Prøv den 80 m. lange vandrutsjebane, det varme bassin eller svøm ud i vores udendørs pool. Scandic The Reef byder også på to restauranter og to barer, hvor I kan få stillet sult og tørst. For at sikre en god start på dagen, er vores store morgenbuffet selvfølgelig inkluderet i opholdet. Scandic The Reef ligger desuden tæt på attraktioner som Løkken, Blokhus og Palmestranden i Frederikshavn.

Rigtig god fornøjelse!