Oplev Nordsø Oceanarium

Kom under overfladen på Nordsø Oceanarium

Tag ungerne med på ekspedition i dybet på Nordsøen Oceanarium. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er en af Nordjyllands helt store attraktioner, og når I bor på vores hotel i Frederikshavn, er I tæt på en af Danmarks største oplevelser. Bo hos os på:

Gå på opdagelse i havets forunderlige verden

I Nordsøen Oceanarium kan du komme helt tæt på Nordsøens unikke dyreliv. Læg vejen forbi Revet – havets storby, hvor det myldrer med liv. Mød taskekrabben, som er et af dybets stærkeste dyr, når man tager dens størrelse i betragtning. Orme, muslinger, søpindsvin og et hav af krebsdyr lever side om side på Doggerbanken - en undersøisk ørken, der i istiden blev dannet af sandaflejringer. I sælkolonien lever gråsælerne og de spættede sæler, som ligesom mennesker er et flokdyr. Gå gennem glastunnelen og se sælernes leg helt tæt på. I udendørs bassinet kan du røre ved krabber, sobbe og fange dine egne krabber.

Hotel med kæmpe vandland

Din familie er sikret et dejligt ophold på Scandic The Reef. I hotellets kæmpe vandland er der sjov for både store og små. Prøv den 80 m. lange vandrutsjebane, det varme bassin eller svøm ud i vores udendørs pool. Scandic The Reef byder også på to restauranter og to barer, hvor I kan få stillet sult og tørst. For at sikre en god start på dagen, er vores store morgenbuffet selvfølgelig inkluderet i opholdet. Scandic The Reef ligger desuden tæt på attraktioner som Løkken, Blokhus og Palmestranden i Frederikshavn.

Rigtig god fornøjelse!