Spar op til 10% på entrébilletter og spring køen over

Kom helt tæt på dyrene i Odense ZOO. Når I bor på vores hotel i Odense kan I spare op til 39% på entrébilletten, hvis I køber billetten på hotellet. Billetter til denne særlige pris kan købes på

Har du fodret en giraf i dag?

Odense ZOO blev kåret som Europas bedste zoo i 2013 og byder året rundt på unikke oplevelser. Start f.eks. turen med en Morgen Ekspedition og vær med, når dyrene vågner. Kom helt tæt på tigeren, majestætiske løver og legende chimpanser. Svøm væk i giraffens store, brune øjne, når du fodrer den, eller prøv den ultimative oplevelse som dyrepasser for en dag. Som noget helt særligt kan du og din familie overnatte på savannen i ZOO. I kommer til at ligge tæt på løverne og skal være med til at fodre girafferne, når mørket falder på. Om efteråret fejres Halloween med græskar i haven og i de mørke måneder er der VinterZOO med levende lys og masser af events.

Bo på hotel tæt på Odense ZOO

Ikke langt fra seværdigheder som H.C. Andersens hus, Odense Domkirke, Danmarks Jernbanemuseum, Odense ZOO og kunsthallen Brandts ligger Scandic Odense. Vores hyggelige hotel byder hele familien velkommen med en varm og hjemmelig atmosfære. Når I bor her, vil I have det perfekte udgangspunkt for at udforske Odenses mange seværdigheder. Husk, at morgenmad er inkluderet i prisen og at børn under 13 år bor for 0 kr.

Rigtig god fornøjelse!