Spar op til 10% på entrébilletter og spring køen over

Kom helt tæt på dyrene i Odense ZOO. Når I bor på vores hotel i Odense kan I spare op til 39% på entrébilletten, hvis I køber billetten på hotellet. Billetter til denne særlige pris kan købes på

Har du fodret en giraf i dag?

Odense ZOO byder på unikke, eventyrlige øjeblikke for hele familien året rundt. Her kan I møde vilde dyr, bløde dyr, farlige dyr, små dyr, store dyr og sågar også kæmpe dyr. Kom helt tæt på til en uforglemmelig oplevelse, når I er med til at fodre giraffen. Se, lyt og lær en masse, når dyrepasserne fodrer og træner dyrene – og lad børnene udforske de mange legeområder, mens I nyder lidt lækker mad eller en god kop kaffe.

Odense ZOO holder åbent året rundt og følger både årstider og højtider for at give jer spændende oplevelser.

Bo på hotel tæt på Odense ZOO

Ikke langt fra seværdigheder som H.C. Andersens hus, Odense Domkirke, Danmarks Jernbanemuseum, Odense ZOO og kunsthallen Brandts ligger Scandic Odense. Vores hyggelige hotel byder hele familien velkommen med en varm og hjemmelig atmosfære. Når I bor her, vil I have det perfekte udgangspunkt for at udforske Odenses mange seværdigheder. Husk, at morgenmad er inkluderet i prisen og at børn under 13 år bor for 0 kr.

Rigtig god fornøjelse!