Alt kan ske i Universe oplevelsesparkkom Ud i universet!

Tag med til Universe oplevelsespark, hvor alt kan ske. Her kan store og små få en forrygende dag med masser af sjove aktiviteter. Når du bor på vores hotel i Sønderborg, er du helt tæt på en af Danmarks største oplevelser. Bo her:

Kan en computer læse dine tanker?

Det kan være en uhyggelige tanke. At nogen kan se ind i dit hoved og læse, hvad du tænker på. I Universe kan du teste, om det kan lade sig gøre, når computeren prøver at læse, hvad du tænker på.

Besøg Universe | Scandic Hotels |  Foto: Universe

Kan du adskille de to melodier? To velkendte melodier er sat sammen på forunderlig vis - men kan du kende den ene fra den anden? I Flyt bolden med tankerne skal du se om du, ved tankens kraft alene, kan flytte den lille bold på bordet foran dig. Du har helt sikkert prøvet at køre på en cykel - men har du nogensinde prøvet at køre på en cykel på vandet? Jo mere du tramper, des højere vil cyklen hæve sig op i vandet og til sidst vil du køre på vandet! Smag, duft og pluk frø fra planter, træer og blomster i Bittens have og glem ikke at tage et hvil i en af havens mange hyggelige hjørner.