Bar, Scandic Ringsted
Bar, Scandic Ringsted

Scandic Ringsted

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Bar

Nip til cocktails eller hold afslappede forretningsmøder i denne uformelle bar på Scandic Ringsted.

Du vil straks føle dig velkommen i vores hyggelige hotelbar. Her kan du nyde kolde fadøl og god kaffe. Hvis du har lyst til et glas vin, er vores bartender er klar til at guide dig gennem vores udvalg af vine. I vores bar serverer vi også snacks og lette retter, som f.eks. vores Scandic burger eller cæsarsalat.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Fre 16:00-23:00, Lør 16:00-22:00, Søn Lukket