Del din sang med os

Her kan du deltage i konkurrencen om en miniferie på to personer på to af vores hoteller i Danmark. Du skal blot dele den sang, der vækker flest sommerminder hos dig. Held og lykke!Del din sang her (titel og kunstner)

Hvor må vi dele din sang?

Dine oplysninger

Præmien

To overnatninger fordelt på to af vores hoteller i Danmark (én overnatning på hvert hotel), så I har mulighed for at opleve flere dele af vores lille land og kan lytte til vores sommerplayliste på rejsen imellem de to destinationer. De to overnatninger gælder begge delt dobbeltværelse for to personer inkl. morgenmad. I får også en af sommerens mormor-picnickurve, som I kan bringe med på rejsen fra det første hotel til det næste. 


Konkurrence-betingelser

Du skal være minimum 18 år for at deltage. Præmien har en værdi af ca. 2.500 kr. Den kan ikke ombyttes til kontanter. Transport til og fra samt imellem de to hoteller er ikke inkluderet. Du vælger selv hvilke to hoteller, du ønsker at besøge. Ophold på ønsket hotel afhænger af tilgængelige værelser. Præmien skal indløses senest 31 august 2020. Den 10. juli trækker vi én vinder på vores website og én vinder på Facebook, hvor konkurrencen også afholdes. Begge vindere kontaktes direkte. Vinderne annonceres på Scandic Danmarks Facebook-profil.