Konkurrence: Tip en 13'er

Få gang i de små grå og fingrene på tasterne (sålænge det ikke er dig, der har hænderne på rattet)! Her får du det perfekte tidsfordriv til årets køretur til jeres feriedestination i Danmark. Sæt 13 rigtige kryds i vores "Tips 13" om "sommer, som dengang", og deltag i konkurrencen om et ophold for to voksne og to børn. Held og lykke!Tip 13 rigtige om "Sommer, som dengang..."

1. Sommeren, hvor ørnen fra Herning vendte hjem med den gule trøje fra touren i Frankrig, og de jernhåde ladies kunne løfte guldet i Atlanta.

2. Sommeren, hvor vi alle sang med på "Fly On The Wings Of Love", efter to brødre og hele Danmark vandt det internationale Melodi Grandprix i maj måned samme år.

3. Sommeren, hvor vi for allerførste gang kunne tage på festival i Roskilde.

4. Sommeren, hvor "hut-li-hut" var den eneste måde at udtrykke sin glæde over, at de danske drenge scorede for anden gang i finalen i Sverige - og endte med at tage guldet med hjem til Danmark.

5. Sommeren, hvor vi (og resten af verden) fik pudset vores spanske gloser af, mens vi sang med på "Despacito".

6. Sommeren, hvor vi også så med fra Danmark, da Diana Spencer blev gift med Prince Charles.

7. Sommeren, hvor en tilskuer rendte med al opmærksomheden, da han slog ud efter dommeren - og Danmark endte med at blive taberdømt mod Sverige.

8. Sommeren, hvor vi for første gang lærte at danse "Macarena".

9. Sommeren, hvor vi sang "Halli halli hallo - vi vinder i Mexico". Men hvor vi slet ikke vandt alligevel.

10. Sommeren, hvor vi kunne nyde varmen, men ikke maden fra grillen, fordi der var afbrændingsforbud over hele landet.

11. Sommeren, hvor Smilets by også kunne nyde titlen som Kulturhovedstad.

12. Sommeren, hvor vi for første gang kunne samles til fokemøde på Bornholm.

13. Sommeren, hvor København d. 2. juli blev ramt af et historisk skybrud, som skabte store oversvømmelser.

Jeg har læst og accepteret konkurrencevilkårene (se nedenfor)

Konkurrencebetingelser

DELTAGELSE:

Der deltages ved at besvare ovenstående 13 spørgsmål. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Ansatte af Scandic og deres nærmeste familie kan ikke deltage i konkurrencen.

PRÆMIE:

Vinderen modtager et hotelophold bestående af én overnatning for to voksne og to børn på inkl. morgenmad på et af vores hoteller i Danmark. Vinderen vælger selv det hotel, som vedkommende ønsker at afholde sit ophold på. Ophold på et ønsket hotel afhænger af ledige værelser på det pågældende hotel. Præmien skal indløses senest 30. september 2020. I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Scandic A/S, der fastlægger fortolkningen.

Præmien har en værdi af ca. 1.000 kr. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i præmien. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre.

UDTRÆKNING AF VINDERE:

Blandt alle besvarelser med 13 korrekte svar trækker Scandic en tilfældig vinder d. 24. juli 2020. Hvis en vinder ikke svarer på henvendelsen indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået præmien, og en anden vinder vil blive trukket.

YDERLIGERE INFORMATION:

Scandic er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Scandic forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre dem, såfremt det er nødvendigt. Scandic er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Scandic afholder alle præmieafgifter. Skulle en person som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Scandic sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Scandic forbeholder sig retten til at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Scandic sig retten til at ekskludere deltagere uden varsel.

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden måde associeret med Facebook. Deltagere i konkurrencen afgiver alene information til Scandic Hotels A/S.