Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic Sønderborg
Bar, Scandic Sønderborg
Tilbage til hotel

Bar

Slap af med et glas vin, danske eller udenlandske øl eller en god kop kaffe i vores hyggelige bar. Du kan også nyde en drink efter din middag i vores restaurant.

I vores hyggelige bar kan du vælge mellem flere lokale og udenlandske ølmærker. Vi har også snacks og lette måltider, hvis sulten melder sig. Er det kaffetørsten, der er størst, kan vi selvfølgelig også servere flere forskellig slags kaffe.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Lør 17:30-22:30, Søn Lukket (Åbningstider i baren i julen 21. dec - 1- jan: Man-Søn Lukket)