Restaurant, Scandic Sønderborg
Restaurant, Scandic Sønderborg Restaurant

Scandic Sønderborg

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

I køkkenet på Scandic Sønderborg kombinerer vi tradition med nytænkning. Det sikrer vores gæster et lækkert måltid, ligegyldig om du er til en burger eller dagens fisk.

Vores restaurant har plads til 42 gæster i hyggelige omgivelser. De store facadevinduer lyser restaurant op og det åbne køkken sørger for at vores gæster kan følge med i det travle miljø.

Forkæl dig selv med dansk fritgående Angus kød - kun 169 kr.

Hver fredag og lørdag fra kl. 18.00 kan du spise dig mæt i mørt og saftigt dansk fritgående Angus kød. Vi serverer kødet med kartofler i flere forskellige varianter, stor salatbuffet samt brød og smør.
Spis hvad du kan for 169 kr. Børn under 13 år spiser for halv pris.

 

Åbningstider

Åbningstider
Aftensmad: Man-Tor 18:00-21:30, Fre-Lør 18:00-21:00, Søn Lukket (Åbningstider i julen 21. dec - 1. jan: Man-Søn Lukket)