Restaurant, Scandic Sønderborg
Restaurant, Scandic Sønderborg Restaurant

Scandic Sønderborg

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en bonusnat. Vælg "Book bonusnat" for at se ledige værelser til bonusnætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

I køkkenet på Scandic Sønderborg kombinerer vi tradition med nytænkning. Det sikrer vores gæster et lækkert måltid, ligegyldig om du er til en burger eller dagens fisk.

I vores restaurant kan du nyde en god middag i hyggelige omgivelser. Her strømmer lyset ind ad vinduerne, og du vil fornemme en afslappet og rolig stemning. I det travle køkken tilbereder vores dygtige kokke forskellige lækre retter, som altid er nøje afstemt i forhold til årstid og sæson. Når den første sommervarme strømmer indover Sønderborg, dækker vi op på terrassen, hvor lækre sommerretter kan indtages sammen med en god øl eller et koldt glas hvidvin. I sommerferien kan I desuden fylde tallerkenen med sprøde salater og mørt kød fra vores store og flotte sommerbuffet.

Forkæl dig selv med dansk fritgående Angus kød - kun 195 kr.

Hver fredag og lørdag fra kl. 18.00 kan du spise dig mæt i mørt og saftigt dansk fritgående Angus kød. Vi serverer kødet med kartofler i flere forskellige varianter, stor salatbuffet samt brød og smør.

Spis hvad du kan for 195 kr. Børn under 13 år spiser for halv pris.

Husk at reservere bord på telefon 74 42 26 00.

 

Åbningstider

Åbningstider
Aftensmad: Man-Tor 18:00-21:30, Fre-Lør 18:00-21:00, Søn Lukket (Åbningstider i julen 21. dec - 1. jan: Man-Søn Lukket)