Hoteller Aulanko

Det er nemt at nyde et ophold i Aulankos kulturlandskab ved søen Vanajavesi. Det unikke Aulanko, med spa og golfbane, er en ægte perle blandt spahoteller. Det 33 meter høje observationstårn og den smukke parkskov er områdets bedst kendte seværdigheder.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

romantiske traditioner

Det smukke Aulanko-område blev skabt af Hugo Standertskjöld, der var våbenfabrikant, filantrop, succesrig forretningsmand og excentrisk romantiker. Hans eventyrlige eftermæle er stadig til stede i den smukke naturpark, svanesøen og skovsøen, de charmerende pavilloner, kunstige øer, parkens gamle plantager og det magiske, rå Granaatti slot.

Den bedst kendte seværdighed er måske Aulankos observationstårn, hvorfra der er en fantastisk udsigt over søerne og skovene, så langt øjet rækker. En lang trappe går fra tårnet langs den stejle klint til Karhuluola og kanten af søen.

Aulanko har gennem årene været besøgt af mange kunstnere, blandt andre Alfred Hitchcock! Borgerskabets afdæmpede sammenkomster i begyndelsen af forrige århundrede er gradvist blevet erstattet af fitness-fokuserede feriegæster og golfspillere, der pudser teknikken af og nyder Vanajavesi-dalens landskab på Finlands næstældste golfbane.

Ryttere har været et velkendt syn i Aulanko siden begyndelsen af forrige århundrede, og du kan stadig høre lyden af hove fra staldene og rideskolen ved siden af Scandic Aulanko.

Hoteller i Aulanko