Eden’s Eva Shop & Day Spa

Dagspaen, som ligger i forbindelse med Scandic Aulanko, tilbyder et alsidigt udvalg af ansigtsbehandlinger, massage, hånd- og fodbehandlinger og andre selvforkælelsespakker.

Wellness og godt humør

I vores behandlinger anvender vi kvalitetsprodukter fra Medex og Thann. I det alsidige udvalg er der også noget for par eller hele familien samt skræddersyede gruppepakker.

Spabehandlinger

Ansigtsbehandlinger

Beautiful Face
En effektiv ansigtsbehandling gør hurtigt huden smukkere. Skræddersyet til din huds behov.
30 min. 59 EUR

Medex Fresh Up
Lysnende ansigtsbehandling. Den lysnende ansigtsbehandling inkluderer stimulerende rens, afbalancering af hudens pH-værdi, eksfoliering, gel-serum og fugtighedscreme.
45 min. 79 EUR

Medex Beauty
Afbalancerende ansigtsbehandling. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens, afbalancering af hudens pH-værdi, enzymeksfoliering, intensivt serum, en maske og fugtighedscreme.
60 min. 94 EUR

Medex for Men
Effektiv ansigtsmaske til mænd. Den forfriskende og lysnende ansigtsbehandling til mænd inkluderer rens, afbalancering af hudens pH-værdi, eksfoliering og en maske, som lysner hudtonen, og fugtighedscreme. En afslappende ansigts-, nakke- og skuldermassage gør behandlingen mere effektiv.
60 min. 94 EUR, med massage 75 min. 109 EUR

Medex Antioxidant
Forebyggende og plejende ansigtsbehandling. En behandling baseret på antioxidanter og vitaminer, som
forebygger hudproblemer, såsom linjer og pigmentforandringer. Behandlingen inkluderer en stimulerende rens, afbalancering af hudens pH-værdi, eksfoliering og maske samt plejeprodukter tilpasset huden. Effekten underbygges af en ansigts- og halsmassage.
75 min. 119 EUR

Medex Lifting
Løftende ansigtsbehandling. Genopfrisker hudtone og elasticitet. Inkluderer en stimulerende rens, afbalancering af hudens pH-værdi, enzymeksfoliering, behandling af øjenområdet, serum, ansigts- og halsmassage samt en opstrammende ansigtsmaske med collagen.
90 min. 136 EUR

Hånd- og fodbehandlinger

Spamanicure
Udglattende manicure. Inkluderer eksfoliering, filing af negle og behandling af neglebånd, massage og lak. En flaske neglelak er inkluderet i prisen.
60 min. 89 EUR

Spapedicure
Blødgørende pedicure. Inkluderer fjernelse af hård hud, negle- og neglebåndsbehandling, afslappende massage og neglelak. En flaske neglelak er inkluderet i prisen.
60 min. 89 EUR

Behandlinger til par

Forkælelsespakker til to, der foregår på samme tid i samme behandlingsrum.

Massage Just For Us
Kvalitetstid for to. Behandlingen er fokuseret på rygområdet og inkluderer varmebehandling, vask, eksfoliering, massage, maske og hot stone-afslapning som afslutning.
60 min. 85 EUR pr. person

Relaxed
Den afslappende behandlingspakke inkluderer en forfriskende indisk hovedmassage og en skøn aromamassage af ryggen og hot stone-afslapning som afslutning.
75 min. 99 EUR pr. person

Fabulous
Selvforkælelsespakken inkluderer Medex Fresh Up-ansigtsbehandling, klassisk massage af øverste del af ryggen samt nakke- og skulderområdet og til slut hot stone-afslapning.
90 min. 129 EUR pr. person

Massage og behandlinger af hele kroppen

Eden’s Eva Classic massage
En klassisk massage, som fjerner muskelspændinger og virker afslappende. Massagen begynder med en rens af ryggen, som blødgør huden.
30 min. 49 EUR
45 min. 65 EUR
60 min. 78 EUR
75 min. 99 EUR
90 min. 120 EUR

Shirobhyanga-hovedmassage
En forfriskende indisk hovedmassage. Hoved-, nakke- og skuldermassage med jomfrukokosolie. Hjælper på hovedpine, søvnproblemer og stress. Jomfrukokosolie fugter og plejer huden.
45 min. 89 EUR

Aromamassage
Afslappende aromamassage for hele kroppen. En afslappende massage, som løsner op for muskelspændinger og stimulerer forbrændingen og anvender den helende kombination af naturlige æteriske olier og berøring. Behandlingen på 90 min. inkluderer også lymfemassage i ansigtet.
60 min. 99 EUR
90 min. 129 EUR

Hot Stone Massage
Afslappende hot stone-massage af kroppen. En hot stone-massage, som afslapper musklerne og påvirker dem i dybden. Behandlingen kombinerer varm olie, klassisk massage og varme sten for at løsne op for muskelspændinger og virke afslappende.
60 min. 99 EUR

Chokolademassage
En luksuriøs chokolademassage af ryggen. En skøn massage af hele ryggen med varm chokoladeolie, som virker afslappende og fjerner stress. Chokoladeolien behandler huden, mens produktionen af lykkehormonerne øges.
45 min. 89 EUR

Behandlingspakker

Stress Relief
Fjerner stress. En behandlingspakke, som fjerner stress og virker afslappende. Den inkluderer indisk hovedmassage og klassisk massage af ryggen og nakken, som løsner muskelspændinger. Kundernes favorit! En behandling, der giver dig en fantastisk følelse!
75 min. 124 EUR

Vordende mor
En skøn behandling til den vordende mor. En skøn behandling til den vordende mor får krop og sind til at slappe af. Behandlingen inkluderer et bad, som aktiverer væskeomløbet i fødderne samt eksfoliering og en skøn massage af hele kroppen. I behandlingen anvendes THANN Shiso Body Butter, som forebygger og behandler strækmærker.
75 min. 129 EUR

Beautiful Spa Day
En perfekt skønhedsdag inkluderer en afbalancerende Medex Beauty-ansigtsbehandling, rettelse og farvning af bryn og enten en spapedicure eller spamanicure efter eget valg.
120 min. 175 EUR

Behandlingspakkerne til dit spabesøg

Behandlingspakker skal bookes på forhånd ved at kontakte salonen direkte på tlf. 020 703 2512 eller på deres website.

Spa & Pampering
Pakken inkluderer ubegrænset brug af spafaciliteterne, 30 min. Shirobhyanga-hovedmassage, 15 min. hot stone-afslapning, en forfriskende hoved-, hals- og skuldermassage med varm jomfrukokosolie samt leje af badekåbe, tøfler og håndklæde.
95 EUR

Spa & Beauty
Pakken inkluderer ubegrænset brug af spafaciliteterne, 45 min. forfriskende Medex Fresh Up-ansigtsbehandling samt leje af badekåbe, tøfler og håndklæde.
95 EUR

Spa & Massage
Pakken inkluderer ubegrænset brug af spafaciliteterne, 45 min. klassisk massage med opvarmet aromaolie, som løsner muskelspændinger, samt leje af badekåbe, tøfler og håndklæde.
95 EUR

Pampering Day
Pakken inkluderer ubegrænset brug af spafaciliteterne, behandlingspakken Fabulous, som inkluderer en klassisk massage af den øverste del af ryggen og nakke- og skulderområdet, samt leje af badekåbe, tøfler og håndklæde. Vi serverer te efter behandlingen.
150 EUR