Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Det hyggelige hotel ligger midt i Helsinkis trendy Kallio-kvarter. Her kan du få en god nats søvn og nyde bohemestemningen. Hotellet er omgivet af gode transportmuligheder, og alle byens tilbud er let tilgængelige.

Read more about Scandic Kallio

Vores venlige personale byder dig velkommen på vores hotel med en afslappet og varm atmosfære i Helsinkis trendy hipsterkvarter Kallio. Vores komfortable, ryddelige værelser og det store værelsesudvalg dækker ethvert behov. Nogle af værelserne har udsigt over Kallios travle gader, andre vender ud mod den rolige gårdhave. Vores afslappede bar inviterer til hygge.

Hotellets saunaer er opvarmede hele dagen. Der er også en døgnåben shop og fri WiFi på hele hotellet. Desuden kan du anvende det nærliggende fitnesscenter hos Urheilutalo Kallio til en fornuftig pris.

Det er nemt at komme til og fra hotellet, da det ligger tæt på centrum af Helsinki med nem adgang til offentlig transport. Der er nemme og hurtige forbindelser til centrum af byen, da sporvognene stopper lige foran hotellet, og den nærmeste metrostation er kun en kort gåtur væk. Der er mange butikker, restauranter og sportsfaciliteter i nærheden af hotellet. Herfra er det er nemt at gå på opdagelse i vintagebutikker, kunstgallerier og caféer. Forlystelsesparken Linnanmäki og teatrene i området ligger kun en kort gåtur væk.

3.0 106 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Kallio Telefon

+358 9 68999036

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Kallio Adresse

Läntinen Brahenkatu 2
Helsinki