Book hotel

Renoveret og afslappet hotel på en central beliggenhed i Helsinki-kvarteret Kallio med gode transportmuligheder i nærheden. Du finder Helsinkis restauranter, events og tilbud lige i nærheden. Hotellet afspejler boheme-kvarterets autentiske stemning.

Read more about Scandic Kallio

Det renoverede Scandic Kallio er det eneste hotel i området, der afspejler kvarterets autentiske stemning. Farvevalget og møblerne på værelserne afspejler Kallios urbane atmosfære, som er helt nede på jorden. Nogle af værelserne har udsigt over Kallios travle gader, andre vender ud mod den rolige gårdhave. På hotellets gange kan du beundre street art-temaet.

Hotellets saunaer er opvarmede hele dagen. Der er også en døgnåben shop og fri WiFi på hele hotellet. Den stemningsfyldte bar er populær hos både lokale og gæster.

Det er nemt at komme til og fra hotellet, da det ligger tæt på centrum af Helsinki med nem adgang til offentlig transport. Sporvognen stopper lige foran hotellet, og den nærmeste metrostation er kun en kort gåtur væk. Der er masser af hyggelige restauranter og sportsfaciliteter, og så ligger den legendariske Harjutori-sauna i nærheden. Herfra er det er nemt at gå på opdagelse i vintagebutikker, kunstgallerier og caféer. Forlystelsesparken Linnanmäki, teatrene og de mange forskellige events hos Suvilahti er blot en kort gåtur væk.

3.5 121 anmeldelser fra TripAdvisor

Please note
The hotel will be closed for Christmas on 23 December and is opened again on 30 December.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Kallio Telefon

+358 9 68999036

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Kallio Adresse

Läntinen Brahenkatu 2
Helsinki