Scandic Paasi

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Parkering

Hos os behøver du ikke bekymre dig om bilen. Der er flere parkeringsmuligheder foran vores hotel samt parkeringspladser.

Der er flere parkeringspladser lige foran hotellet og i de nærliggende gader. Parkeringsgebyret kan betales for fire timer ad gangen. Over for hotellet ligger også parkeringspladsen for S-Market Hakaniemi og parkeringspladsen for Jaffa Station under Hakaniemi-pladsen er 300 m væk. Man kører langs Sörnäisten Rantatie for at komme til parkeringspladsen. Bemærk venligst parkeringspladsernes forskellige åbningstider.

Udendørs parkering

  • Parkering kan reserveres på forhånd: Nej
  • Afstand til hotel:
Standardpriser Priser fra Priser til
Pris pr. time 4 EUR 09:00 21:00
Weekendpriser Priser fra Priser til
Pris pr. time 4 EUR 09:00 18:00

Garage (S-market parkkihalli)

  • Parkering kan reserveres på forhånd: Nej
  • Afstand til hotel: 100
  • Adresse: Paasivuorenkatu 4-6