Aktiviteter i Laajavuori

Scandic Laajavuoris omgivelser byder på alsidige aktiviteter hele året rundt. Om vinteren kan du løbe slalom eller langrend eller på tur med snesko på Laajavuori. Om sommeren kan du tilbringe tid i Adventure Park eller nyde den smukke natur i Laajavuori.eventyr i Laajavuori hele året rundt

Aktiviteter om foråret, sommeren og efteråret

Laajavuori Adventure Park beliggende i Scandic Laajavuori er en af de største i Norden med et netværk af næsten 2,5 km klatring i trætoppe ziplining- og rebbroer. Der er stier for begyndere og mere avancerede stier. Du kan også leje en e-fatbike eller downhill-cykel og nyde farten på ruter af forskellige niveauer langs Laajavuori-bakkerne. Hele familien kan spille frisbeegolf på baner af forskellige niveauer.

 Hupimaa, som ligger i Laajavuori Adventure Park og forlystelsesparken Nokkakivi, samt de kreative muligheder på  Craft Museum of Finland, byder på sjov for de yngste i familien. 

Fantastiske oplevelser i naturen i Laajavuori 

Laajavuori Natursti starter omkring 500 meter fra Scandic Laajavuori. Den 4 km lange sti løber gennem skovene omkring Laajavuoris nedre og mellemliggende bakker. Langs stien finder du kontrolposter, der fortæller dig om naturen i området, såvel som et shelter, hvor du kan tage en lille pause og grille nogle pølser. Du finder også den smukke Vuorilampi-sø, og øst for søen ligger et svømmeområde  med en vippe.

Du kan også finde masser af sjove sommeraktiviteter i Jyväskylä.

Vinteraktiviteter

Om vinteren er Laajavuori en fremragende mulighed for mange slags vinteraktiviteter. Laajavuori skicenter Laajis har 13 skibakker, en kælkebakke, seks skilifte, 48 kilometer skiruter og en vintercykelrute.

I Laajavuori-området kan du gå på snesko til shelters eller bålpladser. Du kan også cykle selv om vinteren, da der er markerede vintercykelstier. I Laajavuori Snowland kan du  kælke ned ad kælkebakken.

Ud over  en spa og fitnessrum har Scandic Laajavuori en minigolfbane og en bowlinghal