Sommer i Kuopio

Tag til Kuopio, og nyd den smukkeste udsigt over Finlands indsøer! Du kan forvente en afslappet atmosfære i Savo-regionen. Du kan tilbringe en sommerdag i Kuopio på mange forskellige måder.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

En fortryllende sommerdestination

Liv på markedspladsen

Som i mange andre byer får du også i Kuopio den bedste fornemmelse af det lokale liv ved at besøge markedspladsen og markedshallen. Kig også forbi idylliske Pikku Pietarin Torikuja (lille Peters gyde på markedspladsen). I bjælkehusene er der en café med en terrasse og en lang række små butikker.

Nyd det fascinerende landskab

Puijo, som ligger i udkanten af byen, er et populært rekreationsområde, og Puijo-tårnet på toppen af bakken med den smukke udsigt over søen er regionens bedst kendte attraktion. Det siges, at man i klart vejr kan se op til 542 øer fra tårnet. Takket være det omfattende stisystem er området perfekt til løb. Der er også en golfbane med ni huller.

Du kan også nyde det spektakulære landskab, mens du padler eller paddleboarder. Med padling og paddleboarding forsvinder hverdagens stress og bekymringer. Det er aktiviteter, som er egnet til hele familien, og man behøver ikke at have prøvet det før. Tag på sommereventyr på søen Kallavesi, lige foran vores hotel.

Hvis du har lyst, kan du i receptionen også købe servicevouchers til Kuopion seikkailukeskus (Kuopio Adventurecenter) til en værdi af 20 EUR for 12 EUR pr. stk. Bemærk, at du højst kan købe to ekstra servicevouchers pr. værelse.

Du kan også nyde Kuopios sommerlandskab på et indlandskrydstogt. Flere indlandskrydstogter med underholdning og planlagt service afgår dagligt fra havnen (Matkustajasatama). Vores hotel i Kuopio ligger lige ved søen.

Ting at se og foretage sig om sommeren i Kuopio

Kuopio er kendt for de utallige events. Den mest berømte er Kuopio tanssii ja soi cultural event (Kuopio dansefestival) med internationale dansere. Andre interessante events omfatter Kuopio Vinfestival, som afholdes sidst i juni, og Kuopio RockCock festival i sensommeren. Til de kulturinteresserede er der kunst- og kulturudstillinger. I Gamle Kuopio Museum finder du for eksempel Minna Canths arbejdsværelse.

Kuopion uusi kesäteatteri (Kuopios nye sommerteater) byder på underholdning hele sommeren med den nye musical Katri Helena – Laulajatyttö (Sangpigen).

Afslappende ferie

Til frokost kan du købe en picnic på markedet eller i markedshallen og smutte til Väinölänniemi Strand. Den gradvist skrånende Väinölänniemi Strand, med opsyn, i centrum af Kuopio er også perfekt til børn. Takket være de mange cykelruter kan du lære byen at kende på to hjul. Der går en god cykelrute gennem centrum af byen, og langs den er der strande og mange af byens kulturelle seværdigheder.

Du kan tage med en Biketaxi foran hotellet. Det er en unik mulighed for at opleve Kuopios landskab fra en cykeltaxa. Slap af og nyd en miljøvenlig sightseeing i centrum af Kuopio, eller gå efter Kuopios skønneste attraktioner til en lav pris.

Overnatning i Kuopio

Vores hotel i Kuopio, Scandic Kuopio, ligger ved søen Kallavesi i nærheden af centrum.