Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Torilla
Restaurant Torilla
Tilbage til hotel

Restaurant Torilla

Vi kombinerer det nordiske køkken, lokale ingredienser og de seneste trends inden for spændende retter, som du også kan dele med venner. Vælg et stykke af det bedste kød, lokalt opdrættet kylling eller frisk fisk fra vores grill sammen med udsøgte, moderne vegetarretter.

Restaurantbooking

+358 8 543 2219

Om aftenen og i weekenden serverer vi både for hotellets gæster og lokale i restaurant Torilla og dens private lokaler. Om sommeren åbner restauranten op til terrassen i gårdhaven. Restauranten kan også reserveres til private arrangementer.

Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, er 18 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 06:30-10:30, Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri 17:00-23:00, Sat 16:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri 17:00-23:30, Sat 16:00-23:30, Sun Closed