Morgenmad

Efter en god nats søvn er sund morgenmad den bedste start på dagen. Morgenbuffeten er fyldt med økologi og lækkerier, som gi’r en god mavefornemmelse – uanset om du skal til møde, shoppe eller løbe maraton.Morgenmad - en god start på dagen

Når du bor hos Scandic, vågner du op til en morgenmad med økologi og lækkerier for enhver smag og individuelle ønsker. Tag en tur rundt om den store buffet og vælg dine favoritter blandt mere end 100 forskellige morgenmadsprodukter. Frugten er sæsonens bedste. Kaffen er brygget med omtanke for bæredygtighed. Og brødet koldhæves natten over og serveres friskbagt hver eneste morgen. 

Du kan også kigge forbi ”Morgenmad for alle”, som er en særlig buffet til dig, som ikke tåler og måske har fravalgt gluten og laktose. Her er et stort udvalg af håndplukkede fristelser - lige fra vegansk ost, laktosefri yoghurt, glutenfrit brød til granola, nøddesmør og de bedste pølser. Morgenmad er altid inkluderet*, når du bor hos Scandic. Så du får den bedste start på dagen.

*Morgenmaden er ikke inkluderet i prisen på vores hoteller i Tyskland og Polen samt Downtown Camper by Scandic og Haymarket by Scandic i Sverige, men du kan naturligvis tilføje den til dit ophold for henholdsvis 12 Euro i Tyskland, PLN 35-50 i Polen og SEK 170 i Sverige.