Få en god start med morgenmad

Uanset om du slapper af i dit eget selskab, hænger ud med vennerne, opdager en ny destination, gør dig klar til et maraton eller er på vej til karrierens vigtigste møde, får du en bedre start på dagen hos os. En følelse som bliver hos dig, når du rejser igen.en bedre start på dagen

Så snart du nærmer dig morgenmaden, vil du se, at det er her det sker. Her opstår nye venskaber, familier mødes over en kæmpe stak pandekager, par sender hinanden stjålne blikke og gamle venner genforenes. Nogle indgår livslange forretningsforbindelser over en kop kaffe, mens andre finder deres eneste ene midt i duften af nybagt brød.

Dit velvære afhænger af god mad

Scandic fokuserer på den gode mad og atmosfære, som giver dig en god start på dagen. Du bliver den bedste udgave af dig selv med vores sunde, energigivende udvalg og lækre mad. Fantastisk mad har betydning for dit næste skridt.

Lyst til en lille bid om eftermiddagen eller aftenen? I vores shop finder du sandwiches, kaffe og snacks døgnet rundt.

Grunde til, at du får en bedre start hos os

  • Morgenmadsbuffeten* indeholder altid sunde alternativer
  • Allergivenlig morgenmad med gluten- og laktosefri produkter samt et vegansk og vegetarisk udvalg
  • Certificeret Debio i Norge
  • Kaffen er certificeret som Fairtrade™ eller UTZ Good Origin
  • Vi arbejder på at reducere madspild i samarbejde med Too Good To Go - en app, der viser, hvor du kan “redde” mad i nærheden
  • Morgenmad er inkluderet* på de fleste af vores hoteller i Norden eller kan tilføjes som valgfri ekstra

*Nogle få signaturhoteller i Sverige og Norge inkluderer ikke morgenmad i prisen. Vores hoteller i Tyskland og Polen har ikke morgenmad inkluderet i prisen, men det kan tilføjes som valgfri ekstra.