Morgenmad

Efter en god nats søvn er en nærende morgenmad den bedste start på dagen. Vores morgenbuffet er fyldt med økologi og lækkerier, som giverr en både god mavefornemmelse. Og nu finder du vores klassiske morgenbuffet i nye, portionsanrettede løsninger på vores hoteller i Danmark. De største favoritter i små serveringer, så de er lige til at plukke og nyde - i restauranten eller som take-away.Morgenmad - en god start på dagen

Når du bor hos Scandic, vågner du altid op til en morgenmad med økologi og lækkerier for enhver smag og individuelle ønsker. Og nu har vi naturligvis tilpasset vores klassiske buffet, så den består af nye, lækre portionsanretninger. På den måde kan du nemt plukke alle dine favoritter og nyde dem i vores restaurant eller som take-away på farten.

I vores nye buffet finder du selvfølgelig også produkter med det allerbedste fra vores ”Morgenmad for alle” - en særlig buffet til dig, som ikke tåler og måske har fravalgt gluten og laktose, eller som har valgt en vegansk livsstil. 

Morgenmad er altid inkluderet*, når du bor hos Scandic. Så du får den bedste start på dagen.

*Morgenmaden er ikke inkluderet i prisen på vores hoteller i Tyskland og Polen samt Downtown Camper by Scandic og Haymarket by Scandic i Sverige, men du kan naturligvis tilføje den til dit ophold for henholdsvis 12 Euro i Tyskland, PLN 35-50 i Polen og SEK 170 i Sverige.