Bæredygtig kaffe

Når du drikker en kop kaffe på Scandic, bidrager du til et bedre liv for kaffedyrkeren samtidigt med, at kaffen er produceret med omtanke for miljøet. Al vores kaffe er nemlig økologisk og UTZ-certificeret.Kaffe med god samvittighed

Hos Scandic serverer vi mere end 25 millioner kopper kaffe om året. Derfor har vi taget stilling til, hvilken kaffe du drikker, når du er gæst hos os. Uanset om du er mest til latte, flat white eller sort uden mælk kan du drikke kaffe på Scandic med god samvittighed. Al vores kaffe er nemlig økologisk og UTZ-certificeret. Det betyder, at kaffen er produceret med omtanke for miljøet og farmere.

Kaffe på Scandic | Scandic Hotels

Den rette ristning giver den rette smag

Vi har med nøje omhu valgt de helt rigtige bønner til vores kaffe. Bønnerne stammer hovedsageligt fra Centralamerika, hvor bønnekvaliteten er høj og smagen er rig. Den omhyggelige ristning giver bønnerne den signifikante mørkebrune farve og den kraftige smag af espresso. Kaffebønnerne ristes ved 220-230 graders varme, så det meste af den naturlige syre i kaffen nedbrydes. Resultatet er en cremet kaffe, der har fået en smag af naturlig sødme og intense aromaer.