Allergivenlig morgenmad

Ude godt, men hjemme bedst er oftest sandt for mennesker med særlige behov og krav til kosten. Bare ikke på Scandic. Som den første hotelkæde i Danmark tilbyder vi en morgenmadsbuffet til dig, som ikke tåler eller måske har fravalgt gluten og laktose. Eller lever vegansk. Vi kalder det 'Morgenmad for alle'.Spis med ro i maven - Vores morgenmad er allergivenlig

Den særskilte morgenbuffet byder på et stort udvalg af håndplukkede lækkerier. Lige fra vegansk ost, laktosefri mejeriprodukter, knækbrød og godt glutenfrit brød til granola, nøddesmør og kager til den søde tand. Alt sammen er særligt udvalgt af vores dygtige kokke. Naturligvis med respekt for den gode smag. Og selvom morgenmadsbuffeten er allergivenlig og tiltænkt gæster, som helst undgår gluten, laktose og animalske produkter, må alle selvfølgelig gerne spise med.

Ligesom i vores øvrige buffet har vi tilpasset 'Morgenmad for alle', så den lige nu består af lækre, små portionsanretninger. Så du nemt, hurtigt og trygt kan plukke alle dine favoritter.