Noget for alle. Bogstaveligt talt

Morgenmad på Scandic betyder morgenmad for alle. Så uanset om du er veganer, laktoseintolerant eller ikke spiser gluten, byder vi på lækker morgenmad, som gi’r ro i maven og en god start på dagen. Som den første hotelkæde i Danmark har vi indført en separat morgenmadsbuffet for allergikere og veganere. Det betyder, at vi nu tilbyder masser af produkter på menuen, der enten er fri for gluten og laktose eller er veganske.Respekt for forskellighed

På Scandic har vi en grundlæggende respekt for, at vi alle har forskellige behov og forskellige grunde til, at vi spiser, som vi gør. Fx handler økologi for mænd mest om smag og kvalitet. Og for kvinder som regel om dyrevelfærd, bæredygtighed og om at undgå sprøjtemidler. Andre har særlige behov, når det gælder kosten. Det respekterer vi naturligvis også.

Mange produkter små...

Ønsker du en gluten- eller laktosefri start på dagen, kan du glæde dig til vores morgenmadsbuffet: Morgenmad for alle. Du finder håndplukkede lækkerier i vores buffet, som alle er udvalgt med respekt for den gode smag og kvalitet. Lige fra vegansk ost, laktosefri mejeriprodukter, cornflakes, knækbrød og godt glutenfrit brød til granola, tørret frugt, det lækreste nøddesmør og kager til den søde tand.

Alle må spise med

Du finder buffeten ved siden af vores almindelige morgenmadsbuffet. Og selvom den er tiltænkt gæster med særlige behov, er alle selvfølgelig velkomne til at gå ombord i de mange gode sager.