Morgenmad er ikke bare morgenmad

Man siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Det er her, vi tanker den første og bedste energi, som holder os kørende hele dagen. Hvad enten dit brændstof er æg eller brød, er det derfor også helt naturligt, at Scandic tilbyder morgenmad med respekt for vores gæsters særlige behov og aktuelle madvaner.Madtendenser lige nu

Vi er blevet mere og mere opmærksomme på madens betydning for kroppens sundhed og vores livskvalitet i al almindelighed. Det afspejler sig blandt andet i en af tidens helt store madtendenser, hvor mange vælger at gå uden om sukker, laktose og gluten i deres mad. Større velvære og et ønske om at holde vægten nede er nogle af de primære årsager til at leve gluten- og laktosefrit og ikke på grund af allergi.

Vegetar på deltid

Samtidig er der større appetit for vegansk mad. Senest har den internationale trend ”flexitar” meldt sin ankomst i Danmark. Flexitarer skruer op og ned for deres kødforbrug til fordel for veganske alternativer baseret på fx linser, soyabønner og hvedeprotein. En slags deltidsvegetar. Flexitarer har ofte taget et valg om kun at spise kød i meget små mængder og kun for at få den optimale ernæringsmæssige kombination af vegetariske og animalske produkter.

Morgenmad for alle

Uanset om du er til det ene eller det andet – eller de velkendte morgenmadsklassikere, er det en del af Scandics morgenmadsbuffet.