Allergivenlig morgenmad

Scandic serverer en morgenmadsbuffet med noget for enhver, fra personer med forskellige former for madallergi eller glutenintolerans til veganere og vegetarer.En bedre morgen for alle

Foto: Eksempler på allergivenlige produkter i et separat køleskab

Hos Scandic serverer vi en morgenbuffet med veganske, vegetariske og allergivenlige produkter. Initiativet er baseret på feedback fra gæster, som lider af visse typer allergier, intolerans eller som er veganere. De fleste af vores hoteller tilbyder en separat sektion og køleskab med allergivenlige muligheder.

Vi tilbyder allergivenlige lokale produkter i alle vores seks lande. Udbuddet og mangfoldigheden af leverandører kan variere på hvert marked, f.eks. certificerede produkter fra Debio i Norge og produkter fra Oatly, Risenta, Schär og Planti i Sverige. Produkter såsom havrebaserede drikkevarer og yoghurt, sojayoghurt- og risdrikke, glutenfri mysli og brød, tørrede frugter og bær, vegansk ost.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at spørge hotelpersonalet i vores restauranter. De vil med glæde besvare dine spørgsmål.