Efterår i Rovaniemi

Nyd efteråret i Rovaniemi - byen, der er kendt som hovedstaden i det finske Lapland ved polarcirklen. Her er fascinerende, kulturelle attraktioner, ødemarksopleveler du ikke finder andre steder på kontinentet og ideelle steder til at beundre de smukke efterårsfarver, kendt som "ruska".

Oplev de smukke farver og efteråret i Rovaniemi

Efterår i Rovaniemi | Scandic Hotels

Efterårets farver er de bedste udgaver af sig selv i Lapland. I begyndelsen af oktober, når efteråret i Rovaniemi for alvor tager fat, iklæder løvtræerne sig blade i spektakulære farver. Den bedste måde at opleve dette smukke syn på, er med en vandretur i skovene eller en eftermiddagstur i nationalparken. Du kan også beundre de fantastiske farver under en tur med slædehunde eller fra ryggen af en hest.  

En by fuld af aktiviteter

I Rovaniemi finder du talrige museer og kulturelle fornøjelse for alle aldre. I Arktikum videnskabscenter, der ligger tæt på centrum, får I rig mulighed for at lære Nordens natur og historie at kende. Besøgende til Forestry Museum of Lapland vil her finde information og udstillinger om skovdrift i Lapland. Efterår i Rovaniemi kan også byde på regn og rusk, men kulturhuset Korundi og det tilstødende Rovaniemi Kunstmuseum har altid gode indendørs tilbud.

Efterår i Rovaniemi | Scandic Hotels

Vores hoteller i Rovaniemi