Aktiviteter i Ruka

Omgivelserne omkring Scandic Rukahovi i Ruka byder på mange forskellige aktiviteter og sjov hele året.Efterårsaktiviteter


Du får fred i sindet i naturen omkring Kuusamo. Du er garanteret et imponerende syn og fascinerende aktiviteter som f.eks. smukke vandreruter.

Mountainbiking

Alt i alt er den samlede længde af cykelruterne i Kuusamo-egnen 605 km, og der er 500 km afmærkede ruter. Ruka Valtavaara-ruten (ikke Karhunkierros-delen) og Salmilampi/Valkeisenvaara-ruten, samt vedligeholdelsesruterne og -stierne på skrænterne kan forceres på en mountainbike, selvom de ikke officielt er markeret som mountainbikeruter. Cykelruterne på skrænterne omkring Ruka er markeret med turkis på kort og med cykelskilte i terrænet. Flere oplysninger i receptionen hos Scandic Rukahovi.

Rafting og padling

Vandene omkring Kuusamo tilbyder masser af muligheder for rafting, padling og mere afslappet roning.

Frisbeegolf

Ruka DiscGolfPark er en 18-hullers facilitet på konkurrenceniveau. Skisportsstedets store højdeforskelle betyder, at det er svært, men sjovt at spille.

Golf

Kuusamos 18-hullers golfbane er en fantastisk oplevelse! Kuusamo Golf ligger ca. 20 minutters kørsel fra Scandic Rukahovi, tæt på Kuusamo centrum. Du kan købe greenfees i hotellets reception.

Bjergtur på en ATV

Nyd det fantastiske landskab i bjergene omkring Kuumaso på en ATV.

Bjørnesafari

En unik oplevelse. Mød en bjørn, skovens konge, ulve eller jærve i en kort, men sikker, afstand på helt ned til 3 meter.

I Kuusamo Dyrepark kan du se de rovdyr, der lever i Finland, samt bjørneungerne født om foråret.

Vinteraktiviteter

Masser af sne om vinteren og det varierede landskab giver de perfekte betingelser for vinterferien i Kuusamo. Ruka-egnen er blevet et paradis for friluftsentusiaster. Ren, hvid puddersne, klar frost og polarnætternes specielle, hyggelige atmosfære byder på vinteraktiviteter fra morgen til aften. Forrevne fyrretræer og granskove dækket af tæt sne indbyder til langrend, og den betagende udsigt lokker dig til at suse ned ad løjperne på ski og snowboards. Du kan beundre den åbne vildmark fra en snescooter eller en hundeslæde. Iført snesko kan du gå ud på isen på søen Vuosselijärvi i måneskin og tilbringe en nat i et shelter i det magiske skær fra lejrbålet.

Skiløjper

De nærmeste skiløjper begynder lige ved siden af Scandic Rukahovi. Løjperne omfatter Ruka på 9 km, den oplyste Saarua-løjpe på 11 km og Vuosseli på 11 km. Se kort over skiløjper i Ruka og Kuusamo.

Alpint skiløb

Rukakeskus-pisterne ligger lige ved siden af Scandic Rukahovi. Udlejningsbutikken tilbyder alle former for udstyr til vintersport.

Kælkekørsel

Kør på kælk i det østlige Ruka, i den nederste del af Vuosseli Lastenmaa og i Mastorinteet samt i Ruka landsby, ved siden af Kaltiolampi. Du kan leje kælke hos Scandic Rukahovi.