Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Rosendahl, lobby, setting
Scandic Rosendahl, lobby, setting Scandic Rosendahl, Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

I vores restaurant har vi opdateret nordiske klassikere med uformelle og moderne opskrifter. Menuen ændres med årstiderne og byder på sæsonens bedste smagsoplevelser og ingredienser.

Vores store og sunde morgenmad med økologiske råvarer serveres i restauranten og giver dig en fantastisk start på dagen. Om aftenen kan du kigge forbi og vælge mellem lækre retter fra vores à la carte-menu. Foruden mad tilbyder vi også en imponerende udsigt over Pyynikki-området.

Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, er 18 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 07:00-10:00, Sun 07:30-10:30
 (Eastern 19.4-22.4: Mon, Sun 07:30-10:30, Tue-Thu 06:30-09:30, Fri-Sat 07:00-10:30)

Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
 (Eastern 19. - 22.4.: Tue-Sun 18:00-22:00, Mon Closed)

Bar: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun Closed