Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic-Rosendahl-Restaurant.jpg
Scandic-Rosendahl-Restaurant.jpg Scandic-Rosendahl-Restaurant-Sitting-Area-1.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant Rosendahl

I vores gennemrenoverede restaurant kan du spise lækker mad i indbydende omgivelser og nyde udsigten til søen i Pyynikki.

Omdrejningspunktet i vores restaurant er enkle og afslappede klassikere fra det europæiske kontinent samt friske, klassiske desserter. Vi tilbyder store sandwicher, finske steaks af høj kvalitet og bæredygtige fisk, som nøje tilberedes med sæsonens friske, lokale varer.

Vi serverer vores morgenmadsbuffet og en lækker frokost i vores renoverede Panoraama sal med en fantastisk udsigt over søen.

Se alle vores restauranter i Tampere

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 07:00-10:00, Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed