Scandic Tampere Station

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Parkering

Hos os behøver du ikke bekymre dig om parkering. Vores hotel har egen garage. Der er yderligere plads til rådighed i andre garager i nærheden i byen, hvis behovet opstår.

Indkørslen til garagen med bil er ved Itsenäisyydenkatu 1. Garagens faktiske adresse er Murtokatu, men på grund af trafikmønstret er det kun muligt at dreje ind på Murtokatu fra Itsenäisyydenkatu.

Vi har tre tilgængelige parkeringspladser i vores garage.

Hvis vores garage er fuld, er der yderligere parkering til rådighed i Finnpark P-Tullintori garagen cirka 200 meter fra hotellets parkeringsgarage samt i nærliggende gader eller andre garager. Tag en parkeringsbillet fra maskinen i P-Tullintori og betal i hotellets reception. Du kan se oplysninger om garager her.

Garage

  • Parkering kan reserveres på forhånd: Nej
  • Antal parkeringspladser: 50
  • Antal opladningsstationer til elektriske biler: 0
  • Afstand til hotel: 0
  • Adresse: Itsenäisyydenkatu 1
Standardpriser
Pris pr. time 2 EUR
Pris pr. døgn 18 EUR
Weekendpriser
Pris pr. time 2 EUR
Pris pr. døgn 18 EUR