Tampere centrum

Vælg et hotel i Tampere centrum og bo i komfort i nærheden af Tammerkoski flodens strømfald og byens centrum, der er domineret af gamle rødstens fabriksbygninger.

Tilbring en ferie i Tampere centrum

Der er masser at foretage sig i Tampere for hele weekenden. Byen har et alsidigt udbud af kultur, og du kan finde unikke kulinariske oplevelser både i markederne og i eksklusive restauranter. I dag er det gamle Finlayson fabriksområde fyldt med restauranter, butikker, museer og gallerier. I Tampere centrum kan du finde shopping for alle, både store, velkendte butikker og små specialforretninger.

Teatre, museer og koncerter

Billedrettigheder: Besøg Tampere/Atacan Ergin & Olli-Pekka Latvala

Bredt kulturudvalg i Tampere. Der er førsteklasses programmer i museer og teatre, og scenen i Tampere Hall præsenterer mange internationale stjerner. Vapriikki museumcenter, ved bredden af Tammerkoski flodens strømfald, har masser af oplevelser for hele familien.

Shopping

I Finlayson området er der f.eks. Tallipiha, med et udvalg af kunsthåndværk, indretningsideer til hjemmet og lækkerier. I designerkvarteret kan vi anbefale et besøg i butikken Super Mukava, som sælger værker af finske designere.

Det er nemt at finde noget at spise i Tampere. Legendariske restauranter som f.eks. Tillikka og Ohranjyvä er et besøg værd. Prøv også den største markedshal i de nordiske lande, Finlands første Cat Café eller det idylliske Vohvelikahvila (vaffelhuset).

Overnatning i Tampere

Scandic har tre hoteller i Tampere. To hoteller ligger i byens centrum og et i de smukke omgivelser ved Pyynikki søen, som kun er en kort gåtur fra byens centrum.