Tampere for børn

Der er masser at foretage sig for hele familien i Tampere. Byen tilbyder masser af aktiviteter for børn hele året rundt.

Oplev Tampere med børn

Hele familien kan nyde Tampere i en hel weekend. Der er masser at foretage sig, og det er let at komme rundt i den kompakte by.

Forlystelser hele dagen lang

Start dit besøg i Tampere med at beundre udsigten over byen fra Näsinneula observationstårn. I klart vejr kan du fra udsigtsdækket se hele vejen til nabobyerne mere end 20 kilometer væk. Särkänniemi forlystelsespark tiltrækker både børn og voksne. Området har gratis entre, og det er åbent hele året rundt. (Forlystelsesparkens område er kun åben om sommeren.) Der er masser af attraktioner i området at besøge om vinteren. For eksempel Planetariet og Koiramäki by og landbrug.

SuperPark Särkänniemi er en indendørs park med sportsaktiviteter for hele familien. Her kan familien have masser af sjov, og der er masser af ting til at holde jer i bevægelse – hele året rundt og i al slags vejr. Køb billetter til Superpark i hotellets reception.

Det er værd at lære Tamperes legepladser at kende. Pikku Kakkonen park og Tiitiäinen eventyrpark holder børn i bevægelse hele året. Parken er utroligt alsidig, og alle nyder en dag her. I andeparken kan du spille forskellige spil og nyde en picnic.

Spændende øjeblikke og familiære oplevelser

Der er også masser af andre ting at foretage sig for hele familien i Tampere. Samlingen i Mummi-museet i Tampere Hall omfatter cirka 2000 værker, og hovedattraktionen er det blå femetagers Mummi-hus. Du kan lære, hvordan politiet arbejder i Politimuseet i Hervanta, hvor du kan sidde i en politibil eller klæde dig ud i en politiuniform. Du kan også opleve spændende øjeblikke i Spionmuseet i centrum, hvor du kan lære om kryptering, aflytning og tage en spiontest.

Vi anbefaler også et besøg i Tamperes teatre samt de nærliggende dyreparker.

Et tip! Hvis du kører i bil, kan du parkere gratis, når du overnatter på Scandic Rosendahl hotel.