Weekend i Tampere

Tampere er en fortræffelig destination til en weekendtur. Byens teatre tiltrækker kulturelskere, som kan finde ting at foretage sig hele weekenden i byens utallige museer og gallerier.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Tilbring en afslappende weekend i Tampere

Koncerter og begivenheder afholdes tit i Tampere. Den største af dem fylder byen med gæster fra nær og fjern. Byens restauranter tilbyder fantastiske kulinariske oplevelser, og på grund af byens mange studerende er der underholdning til sent om natten i de utallige barer og natklubber.

Markedshal fuld af lækkerier

Billedrettigheder: Visit Tampere/Laura Vanzo

Besøg den største markedshal i de nordiske lande og nyd en lækker frokost, eller prøv den berømte sorte pølse. Markedshallen, som er over 100 år gammel, ligger midt i Tampere centrum.

Overnatning i Tampere

Vores hoteller i Tampere har alle en god beliggenhed. To hoteller ligger i byens centrum og et i de smukke omgivelser ved Pyynikki søen, som kun er en kort gåtur fra byens centrum.