Tropiclandia Spa

Fra vores hotel Scandic Waskia har du nem adgang til den tilstødende Tropiclandia Spa, og du behøver ikke engang at gå udenfor. Spaen har flere pools og vandrutsjebaner samt Relax Spa-afdelingen.

Tropiclandia Spa

Glid ned ad vandrutsjebanerne, tag en dukkert i koldvandspoolen, eller slap af i jacuzzierne og den varme udendørs pool.

Bemærk venligst, at Scandic Waskia ikke står for driften af Tropiclandia Spa, og derfor er adgang til spaen ikke inkluderet i værelsesprisen.

Tropiclandia priser og åbningstider

Spabilletter giver ubegrænset adgang til spaen i én dag. Billetpriser og åbningstider kan variere og kan ses på Tropiclandias eget website.

Hotelgæster kan købe billetter til nedsat pris i Scandic Waskias reception og i spaen. Om sommeren kan indgangsbilletter kun købes i spaen. Spabilletter giver hotelgæster ubegrænset adgang til spaen den dag, billetten købes.

Spaområde 

I det 1.100 kvadratmeter store spaområde finder du sjove vandaktiviteter for alle. Luften er +30 °C, og poolen er +31 °C. I spaområdet finder du tre forskellige slags boblebade (vandmassage, vand- og luftmassage, luftmassage).  Børn under 10 år har kun adgang til spaområdet i følgeskab med en voksen.

Saunaer

Tropiclandia har både en finsk og en tyrkisk sauna på både mænds og kvinders side.

Afdeling med afslapningsterapi

Skønne behandlinger, massager, en barber/frisør og meget mere. Du kan også besøge terapiafdelingen under dit ophold i spaen. 

Hoteller i nærheden af Tropiclandia