Scandic Bodo, Bodo, king superior
Scandic Bodo, Bodo, king superior Scandic Bodo, Bodo, king superior Scandic Bodo, Bodo, suite, kongesuite Scandic Bodo, Bodo, entrance, exterior

Scandic Bodø

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Overnat tæt på havet midt i Bodø. Oplev midnatssol, nordlys og naturoplevelser i verdensklasse. Nyd vores store morgenbuffet i vores restaurant Bris. Et perfekt hotel til møder, blot minutter fra lufthavnen.

Read more about Scandic Bodø

Oplev midnatssol, nordlys og naturoplevelser i verdensklasse. Med en fleksibel mødekapacitet på op til 220 deltagere tilbyder vi alle tiders konferenceområde, der er ideelt til udstillinger, receptioner, frokost og middage. Restaurant Bris serverer en stor, økologisk morgenbuffet samt frokost hver dag. Middag er kun efter anmodning. Vi har en parkeringsgarage til gæster, som ankommer i bil. Når du bor hos os, har du altid adgang til fri WiFi på dit værelse og i fællesområderne.

Bodø ligger nord for den nordlige polarcirkel og er berømt for sin smukke natur fyldt med kontraster. Her kan du opleve midnatssol, nordlys, naturoplevelser i verdensklasse og spændende aktiviteter. Vores hotel ligger blot frem minutter fra Bodø lufthavn, og både havnen og banegården ligger inden for gåafstand. Vi ligger centralt og tæt på offentlig transport og lufthavnen, hvilket gør os det ideelle valg for alle, som rejser eller organiserer møder.

3.5 309 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Bodø Telefon

+47 75 54 70 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Bodø Adresse

Sjøgata 23, Postboks 608
Bodø

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Conference room Ambasadør 1- classroom setup

Scandic Bodø ligger i Bodø centrum og tæt på lufthavnen, busstationen og banegården, og hotellet er et ideelt mødested til forskellige events. Vores konferencelokaler med loungeområde ligger på 4. etage i vores hotel.

Book et mødelokale