Scandic Bodø

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder

Overnat tæt på havet midt i Bodø. Oplev midnatssol, nordlys og naturoplevelser i verdensklasse. Nyd vores store morgenbuffet i Restaurant Bris, og genoplad batterierne i vores sauna. Et perfekt hotel til møder, blot minutter fra lufthavnen.

Read more about Scandic Bodø

Start din dag med morgenmad i vores hotels restaurant Bris. Restauranten kan også byde på frokost og aftensmad efter anmodning. For gæster, der ankommer i bil, er der en overdækket parkeringsplads, og hvis du planlægger et møde, en konference eller et arrangement, kan vi tilbyde fleksible faciliteter for op til 220 deltagere. Vores konferenceloungeområde er ideelt til udstillinger, receptioner, frokoster og middage. Som gæst har du adgang til fri WiFi.

Hotel centralt i Bodø, med havet på den ene side og byens centrum på den anden. Bodø ligger nord for den nordlige polarcirkel og er berømt for sin smukke natur fyldt med kontraster. Her kan du opleve midnatssol, nordlys, naturoplevelser i verdensklasse og spændende aktiviteter. Hotellet ligger blot frem minutter fra Bodø lufthavn, og havnen og banegården ligger inden for gåafstand. Vi ligger centralt og tæt på offentlig transport og lufthavnen, hvilket gør os det ideelle valg for alle, som rejser eller organiserer møder.

3.5 222 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Bodø Telefon

+47 755 470 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Bodø Adresse

Sjøgata 23, Postboks 608
Bodø

Hotel på kort Vis hotel på kort
Udvid kort

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Image missing

Scandic Bodø er, med sin beliggenhed midt i byen og tæt på lufthavnen, rutebilstationen og banegården, det ideelle mødested, hvor du kan afholde forskellige arrangementer. Vores konferencelokaler med loungeområde ligger på hotellets 4. etage.

Book et mødelokale