Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Kristiansand Bystranda, restaurant
Scandic Kristiansand Bystranda, restaurant Scandic Kristiansand Bystranda, restaurant Scandic Kristiansand Bystranda, restaurant Scandic Kristiansand Bystranda, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Nyd et lækkert måltid i vores store hotelrestaurant, der har udsigt over havet på hotel Scandic Kristiansand Bystranda.

Restaurantbooking

+47 21615001

Vores restaurant ligger i hotellets stueetage. Restauranten har en rolig og afslappet atmosfære, med store vinduer, der vender ud mod havet. Menuen er baseret på ingredienser af bedste kvalitet med klassiske smagsvarianter og traditionelle retter serveret på kreativ vis.

Vi tager os også godt af vores mindre gæster, og om sommeren kan du også finde en børnebuffet i vores restaurant.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Brunch: Sun 13:00-16:30, Mon-Sat Closed
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sun 13:00-16:30, Sat Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun 17:30-21:00
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed