Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Rock City, restaurant
Scandic Rock City, restaurant Scandic Rock City, restaurant Scandic Rock City, restaurant Scandic Rock City, restaurant Scandic Rock City, restaurant Scandic Rock City, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd solide måltider, der er inspireret af lokale retter i vores restaurant med en skøn udsigt.

Vores restaurant med udendørs terrasse serverer morgenmad, frokost og aftensmad med en skøn udsigt over det omkringliggende område. Vi har også en dejlig bar, som er alle tiders sted til at møde venner til drinks eller en kollega til en uformel kop kaffe.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sat 07:00-10:00, Sun 08:00-11:00
Lunch: Mon-Sat 11:00-14:00, Sun 12:00-14:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed