Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic_Stavanger_Forus__bar.jpg
Scandic_Stavanger_Forus__bar.jpg Scandic_Stavanger_Forus__lounge1.jpg
Tilbage til hotel

Bar

Nyd noget godt at drikke i vores stilfulde lobbybar på Scandic Stavanger Forus hotel.

På Scandic Stavanger Forus finder du vores uformelle og stilfulde lobbybar ved siden af receptionen. Synk ned i en af vores stole, og nyd den afslappende atmosfære med noget godt at drikke. Der er også mulighed for at bestille småretter fra vores barmenu.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 17:00-01:00