Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Area
Restaurant Area Restaurant Area Bar Area Restaurant Area Details
Tilbage til hotel

STOCKHOLM eat and drink

"STOCKHOLM eat and drink" er din kulinariske oplevelse i Wroclaw!

Restaurantbooking

+48 71 787 01 63

Med sin unikke sjæl og karakter er STOCKHOLM eat and drink ikke en almindelig hotelrestaurant. Den afspejler det lokale samfund, højkultur og regionale lækkerier. Den ligger på hjørnet af to hovedveje i centrum, omgivet af teatre, opera og symfoniorkestre, og den er det perfekte sted til at starte eller afslutte en aften i denne pulserende by.

Prøv vores enkle og naturlige menu og udvalg af drikkevarer under din forretningsrejse eller på din ferie med familien. Vi fri WiFi forretningsaktiviteter, et børneområde til familierne og et barområde til eftermiddags- og aftenunderholdning. Vores livemusik (på udvalgte dage), restaurantmenu og lokale specialiteter gør, at du får lyst til at besøge os igen og igen!

Vær opmærksom på, at du altid kan tilføje morgenmad for 50 PLN pr. person pr. dag, når du ankommer til hotellet, hvis du ikke i forvejen har inkluderet morgenmad i din booking. På alle Scandic hoteller tilbyder vi morgenmad for 0 kr. til børn under 13 år.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun 12:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00