Book hotel

Restaurant Area
Restaurant Area Restaurant Area Bar Area Restaurant Area Details
Due to the current situation the opening hours of our restaurant and bar may be different than usual. Please ask the hotel directly for the opening hours.
Tilbage til hotel

STOCKHOLM eat and drink

"STOCKHOLM eat and drink" er din kulinariske oplevelse i Wroclaw!

Restaurantbooking

+48 71 787 01 63

Book bord

Med sin unikke sjæl og karakter er STOCKHOLM eat and drink ikke en almindelig hotelrestaurant. Den afspejler det lokale samfund, højkultur og regionale lækkerier. Den ligger på hjørnet af to hovedveje i centrum, omgivet af teatre, opera og symfoniorkestre, og den er det perfekte sted til at starte eller afslutte en aften i denne pulserende by.

Prøv vores enkle og naturlige menu og udvalg af drikkevarer under din forretningsrejse eller på din ferie med familien. Vi fri WiFi forretningsaktiviteter, et børneområde til familierne og et barområde til eftermiddags- og aftenunderholdning. Vores livemusik (på udvalgte dage), restaurantmenu og lokale specialiteter gør, at du får lyst til at besøge os igen og igen!

Vær opmærksom på, at du altid kan tilføje morgenmad for 65 PLN pr. person pr. dag, når du ankommer til hotellet, hvis du ikke i forvejen har inkluderet morgenmad i din booking. På alle Scandic hoteller tilbyder vi morgenmad for 0 kr. til børn under 13 år.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Tue-Sat 18:00-22:00, Mon, Sun Closed