Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Arvika, restaurant
Scandic Arvika, restaurant Scandic Arvika, restaurant, bar Scandic Arvika, restaurant, bar
Tilbage til hotel

Restaurang Häll

Moderne restaurant med unikt design og fokus på kvalitetskød. I vores restaurant tilbereder vi alle typer af kvalitetskød, præcis som gæsten ønsker det, med et udvalg af tilbehør.

Restaurantbooking

+46 570 58756

Book bord

Restaurant HÄLL er vores hotels populære kødrestaurant, hvor vi serverer kvalitetskød fra hele verden. Du bestiller ved at krydse felter af på menuen, hvor du vælger kødtype, tilberedning, tilbehør og saucer. Derefter tilbereder vi det – præcis som du ønsker det.

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Wed-Sat 18:00-22:30, Mon-Tue, Sun Closed (Summerclosed: Mon-Sun Closed)