Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant's Terrace
Restaurant's Terrace Scandic Arvika, restaurant Facade
Tilbage til hotel

Restaurant Stefan på statt

Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad i vores hyggelige restaurant Stefan på Statt. Til morgenmad kan du vælge mellem økologiske produkter og fairtrade kaffe – grønne skilte viser vej til sunde alternativer. Om sommeren åbner vi vores udendørs terrasse og har grillaftener med temaet "Alt det kød, du kan spise".

Restaurantbooking

+46 570 58756

Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad i vores hyggelige restaurant "Stefan på Statt". Til morgenmad kan du vælge mellem økologiske produkter, fairtrade kaffe og grønne skilte viser vej til sunde alternativer.

Om sommeren åbner vi vores udendørs terrasse og har grillaftener med temaet "Alt det kød, du kan spise". Hvis du vil finde ud af mere og se den aktuelle menu, kan du besøge www.stefanpastatt.se.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sat 06:00-09:30, Sun 06:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 15:00-22:30, Sat 16:00-22:30, Sun Closed