Scandic Arvika, restaurant
Scandic Arvika, restaurant Scandic Arvika, restaurant

Scandic Arvika

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant Stefan på statt

Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad i vores hyggelige restaurant Stefan på Statt. Til morgenmad kan du vælge mellem økologiske produkter og fairtrade kaffe – grønne skilte viser vej til sunde alternativer. Om sommeren åbner vi vores udendørs terrasse og har grillaftener med temaet "Alt det kød, du kan spise".

Restaurantbooking

+46 570 58756

Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad i vores hyggelige restaurant "Stefan på Statt". Til morgenmad kan du vælge mellem økologiske produkter, fairtrade kaffe og grønne skilte viser vej til sunde alternativer.

Om sommeren åbner vi vores udendørs terrasse og har grillaftener med temaet "Alt det kød, du kan spise". Hvis du vil finde ud af mere og se den aktuelle menu, kan du besøge www.stefanpastatt.se.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat 06:00-10:30, Sun 06:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat 12:00-15:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 17:00-22:30, Sat 15:00-22:30, Sun Closed