Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic-Borlange-Restaurant-Food.jpg
Scandic-Borlange-Restaurant-Food.jpg Scandic-Borlange-Restaurant.jpg Scandic-Borlange-Restaurant-Breakfast.jpg Scandic-Borlange-Restaurant_.jpg Scandic-Borlange-Restaurant-Breakfast.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant

I Scandic Borlänges restaurant kan du nyde en dejlig morgenmad, frokost og middag.

Restaurantbooking

+46 243 799000

Vi mener, at morgenmad er afgørende for, at du kan få en god start på dagen. Derfor drejer morgenen på Scandic sig om den økologiske mad i vores morgenbuffet, hvor du kan opleve en lækker blanding af sund og dejlig mad. Til frokost og aftensmad kan du blandt andet vælge vores Scandic Klassikere. Vi tilbereder omhyggeligt alle måltider, især til dem med særlige diætkrav. Vores bar ligger ved siden af restauranten og har behagelige lænestole, storskærms-tv og åben pejs.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Sunday 17 and 24 feb. open 5 pm-9 pm: Mon-Sun Closed)