Scandic Helsingborg Nord

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Köksbaren hos Scandic er åbnet på Scandic Helsingborg Nord! Vores nye restaurantkoncept serverer mad af en kvalitet, der sjældent er at finde på restauranter uden for storbyen.

Hos os skal du nyde dit  at du nyder dit ophold. Derfor har vi noget for alle - lige fra vores populære klassikere til enkle retter, som du kan nyde i en blød lænestol foran en åben pejs. Grillede retter, supper, pasta og sandwich kan også fås i Köksbaren. Du kan også spørge tjeneren om dagens ret!

Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, må du endelig kigge ind!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 06:30-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-22:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 11:30-22:00, Sat 16:00-22:00, Sun 18:00-21:00