Hoteller i nærheden af vandreruter

Her er vores tips til hoteller tæt på nogle af de mest populære vandreruter i Sverige, Norge og Finland.Hoteller tæt på vandreruter i Sverige

Bohusleden

Bohusleden er en vandrerute på omkring 370 km, som går gennem provinsen Bohus – fra Lindome i syd til Strömstad i nord. En del af ruten går over Bohus’ højeste fjeld, Björnerödspiggen, 222 meter over havets overflade, og den sydlige del af ruten er en af den svenske turistforenings signaturruter.

Bo tæt på Bohusleden her:

Höga Kustenleden

Höga Kustenleden er 129 km lang og ligger i Örnsköldsvik kommune. Ruten går fra den spektakulære Högakustenbron i syd til Örnsköldsvik i nord. Ruten er en af den svenske turistforenings signaturruter.

Bo tæt på Höga Kustenleden her:

Värmland

Hele Värmland er tæt på naturen, og der er masser af vandreruter. Her kan du vælge mellem lange og korte ruter, både for begyndere og mere erfarne. Fantastiske ruter på i alt 160 km.

Hoteller tæt på vandreruter i Värmland:

Östgötaleden

Östgötaleden – som består af mange forskellige ruter, der alle er forbundne til en vis grad – beskrives normalt som Sveriges længste rute og er mere end 1200 km lang. Mange dele af ruten går langs mindre veje og stier og er derfor egnet til cyklister.

Bo tæt på Östgötaleden her:

Hoteller tæt på vandreruter i Norge

Stavanger

Stavanger er en af Norges mest besøgte kystbyer takket være den mangfoldige og imponerende natur. Byen ligger ved udmundingen af den smukke Lysefjord, og det kan dit udgangspunkt til at vandre til de spektakulære Preikestolen og Kjerag.

Et udvalg af hoteller i Stavanger:

Lofoten

Lonely Planet kaldte Lofoten en af de smukkeste øgrupper i verden, og den er ikke mindst kendt for fjeldvandring. Her kan du opleve nogle af verdens mest spektakulære (og fotograferede) klippeformationer, for eksempel Ryten nord for Kvalvika strand og Djevelporten.

Vores hoteller i Lofoten:


Hoteller tæt på vandreruter i Finland

Ruka Kuusamo

Ruka-regionen i Kuusamo er en populær vandredestination. Udover den kendte og populære rute Karhunkierros (Björnrundan) byder området på mange andre vandreruter og seværdigheder, som er tilgængelige til fods. Læs mere om Rukas vandreruter her.

Bo tæt på Ruka her:

Skærgårdens Ringvej, Turku

Oplev den smukke natur og en spændende kultur på denne rute i Turkus skærgård. Ruten er på i alt 250 km og går forbi 12 broer, ni færger og mange idylliske landsbyer.

Scandic i Turku: