Book hotel

Scandic Klaralven, Koksbaren, restaurant
Scandic Klaralven, Koksbaren, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant Köksbaren

Med vores nye restaurantkoncept på Scandic Klarälven serverer vi mad af højeste kvalitet.

Restaurantbooking

+46 54 7764507

Sæt dig ved bordet i vores hyggelige restaurant, eller slap af i en blød lænestol foran TV'et, og nyd vores lækre mad. Hvis du blot ønsker noget at drikke, tilbyder vores bar øl, vin og andre forfriskende drinks. Der er udsigt over floden Klarälven fra vores restaurant, og om sommeren kan du slappe af og nyde din mad og drikke på vores terrasse.

Vælg mellem grillretter, supper, pasta og sandwich. Eller prøv vores populære klassikere, som f.eks. hamburgere og cæsarsalat. Hvis du er ude efter en mere traditionel ret, kan du spørge tjeneren om dagens ret. Børnene har naturligvis deres helt egen menu foruden et sjovt legerum.

Sug den underholdende retro-fornemmelse fra vores historie som et landevejshotel til dig, mens du slapper af i vores moderne opholdsområde. Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, så håber vi på at se dig inden længe!

Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Sat 18:00-21:00, Sun Closed