Scandic Klarälven

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Med vores nye restaurantkoncept på Scandic Klarälven serverer vi mad af højeste kvalitet.

Restaurantbooking

+46 54 7764507

Hos os er vores menu usnobbet, med alt fra vores populære klassikere til enkle retter, som du kan nyde foran en åben pejs. Og derfor har alt fra potter og pander til sofaer en sjov retro-fornemmelse, der gengiver vores lange historie. Der er udsigt over floden Klarälven fra vores restaurant, og om sommeren kan du slappe af og nyde din mad og drikke på vores terrasse.

Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, må du endelig kigge ind!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:30-22:00, Fri-Sat 17:30-22:30, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:30-22:30, Fri-Sat 17:30-23:00, Sun Closed