Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Klaralven, Koksbaren, restaurant
Scandic Klaralven, Koksbaren, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant Köksbaren

Med vores nye restaurantkoncept på Scandic Klarälven serverer vi mad af højeste kvalitet.

Restaurantbooking

+46 54 7764507

Sæt dig ved bordet i vores hyggelige restaurant, eller slap af i en blød lænestol foran TV'et, og nyd vores lækre mad. Hvis du blot ønsker noget at drikke, tilbyder vores bar øl, vin og andre forfriskende drinks. Der er udsigt over floden Klarälven fra vores restaurant, og om sommeren kan du slappe af og nyde din mad og drikke på vores terrasse.

Vælg mellem grillretter, supper, pasta og sandwich. Eller prøv vores populære klassikere, som f.eks. hamburgere og cæsarsalat. Hvis du er ude efter en mere traditionel ret, kan du spørge tjeneren om dagens ret. Børnene har naturligvis deres helt egen menu foruden et sjovt legerum.

Sug den underholdende retro-fornemmelse fra vores historie som et landevejshotel til dig, mens du slapper af i vores moderne opholdsområde. Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, så håber vi på at se dig inden længe!

Vår restaurant er kontantfri. Vi tar imot de fleste kort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar imot kontantbetalinger i resepsjonen.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:30, Fri-Sat 17:30-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:30-22:00, Fri-Sat 17:30-23:00, Sun Closed