Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Restaurant Scandic-Link-ping-City-restaurant-Sharing-Dessert.jpg Scandic-Linkoping-City-restaurant-champagne.jpg linkopingcity7.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Stil sulten i restauranten, der er valgt som den bedste i Östergötland af White Guide for 8. år i træk. Nyd en international, gastronomisk oplevelse med svensk præg, sammen med en skøn udsigt over åen Stångån.

Restaurantbooking

+46 13 495 5407

Hvad med let saltet pighvar med en timbale krydret med kaviar af søpindsvin, cannelloni lavet med æggehvider og fyldt med kål og mascarpone? Eller hvorfor ikke prøve vores Urban Bistro, som serverer tidløse klassikere, såsom Café de Paris steak, cæsarsalat og hamburgere. Der serveres en syndig chokoladetrifli til dessert.

Om sommeren kan du nyde en forfriskende drink på vores champagneveranda. Her kan du også arrangere fester. Her kan vi arrangere vinsmagning for grupper af enhver størrelse. Bare giv os besked!

Måske vil du hellere have noget lettere, inden du trækker dig tilbage til dit værelse? Vores minibutik, som er åben hele døgnet, tilbyder lettere måltider og forfriskende juice, samt Fairtrade kaffe.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 14:30-23:00, Fri-Sat 14:30-00:00, Sun Closed