Book hotel

Restaurant
Restaurant Restaurant Scandic-Link-ping-City-restaurant-Sharing-Dessert.jpg Scandic-Linkoping-City-restaurant-champagne.jpg linkopingcity7.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Stil sulten i restauranten, der er valgt som den bedste i Östergötland af White Guide for 8. år i træk. Nyd en international, gastronomisk oplevelse med svensk præg, sammen med en skøn udsigt over åen Stångån.

Restaurantbooking

+46 13 495 5407

Hvad med let saltet pighvar med en timbale krydret med kaviar af søpindsvin, cannelloni lavet med æggehvider og fyldt med kål og mascarpone? Eller hvorfor ikke prøve vores Urban Bistro, som serverer tidløse klassikere, såsom Café de Paris steak, cæsarsalat og hamburgere. Der serveres en syndig chokoladetrifli til dessert.

Om sommeren kan du nyde en forfriskende drink på vores champagneveranda. Her kan du også arrangere fester. Her kan vi arrangere vinsmagning for grupper af enhver størrelse. Bare giv os besked!

Måske vil du hellere have noget lettere, inden du trækker dig tilbage til dit værelse? Vores minibutik, som er åben hele døgnet, tilbyder lettere måltider og forfriskende juice, samt Fairtrade kaffe.

Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Sun Closed