Book hotel

Restaurant
Restaurant Restaurant Scandic-Link-ping-City-restaurant-Sharing-Dessert.jpg Scandic-Linkoping-City-restaurant-champagne.jpg linkopingcity7.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Stil sulten i restauranten, der er valgt som den bedste i Östergötland af White Guide for 8. år i træk. Nyd en international, gastronomisk oplevelse med svensk præg, sammen med en skøn udsigt over åen Stångån.

Restaurantbooking

+46 13 495 5407

Hvad med let saltet pighvar med en timbale krydret med kaviar af søpindsvin, cannelloni lavet med æggehvider og fyldt med kål og mascarpone? Eller hvorfor ikke prøve vores Urban Bistro, som serverer tidløse klassikere, såsom Café de Paris steak, cæsarsalat og hamburgere. Der serveres en syndig chokoladetrifli til dessert.

Om sommeren kan du nyde en forfriskende drink på vores champagneveranda. Her kan du også arrangere fester. Her kan vi arrangere vinsmagning for grupper af enhver størrelse. Bare giv os besked!

Måske vil du hellere have noget lettere, inden du trækker dig tilbage til dit værelse? Vores minibutik, som er åben hele døgnet, tilbyder lettere måltider og forfriskende juice, samt Fairtrade kaffe.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Wed, Fri 06:30-09:00, Thu 06:30-10:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:30-20:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-20:00, Fri-Sun Closed

Menuer