Book hotel

Restaurant and bar at Scandic Luleå
Restaurant and bar at Scandic Luleå Restaurant and bar at Scandic Luleå Breakfast at Scandic Luleå Restaurant and bar at Scandic Luleå
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Nyd dejlig mad i vores restaurant på Scandic Luleå.

Restaurantbooking

+46 0920 276407

Nyd god mad i vores hyggelige restaurant Norrport på Scandic Luleå. Restaurantens inventar afspejler Luleås maritime historie. Om sommeren kan du nyde morgenmad, frokost eller grillmad ude på terrassen. Køkkenet er åbent, så du har mulighed for at tage del i glæden ved madlavningen. Synk ned i en af vores komfortable lænestole i vores cocktailbar, mens du nyder en drink.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 18:00-22:00, Sun Closed

Menuer