Teatern inaugeration
Teatern inaugeration Cocktail Teatern inaugeration

Scandic Star Lund

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Bar

Prøvesmag internationale snacks og retter, mens du ser sport på storskærmen i denne bar i Lund. Nyd cocktails med vennerne på Scandic Star.

Restaurantbooking

+46 46 2852507

Nyd en vodka-aperitif eller en kold svensk øl i gårdhaven på Scandic Star. Se sportsbegivenheder på TV, og prøvesmag retter fra det internationale køkken i denne bar i Lund. Du kan mødes med vennerne til en cocktail eller afholde et uformelt forretningsmøde.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Fri 16:00-22:30, Sat 17:00-22:30, Sun 17:30-22:00